09 Ağustos 2017 07:27

Malatya’da Erdoğan’ın açtığı stat meğer tamamlanmamış!

Yeni Malatyaspor'un stadını geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan açtı. Ancak 'tamamlandı' denilen stadın halen hazır olmadığı ortaya çıktı.

Paylaş

Evkur Yeni Malatyaspor pazar günü ligin ilk maçını Osmanlıspor ile gerçekleştirecek. Ancak sarı-siyahlı takımın hangi statta oynayacağı halen net değil.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla geçen cumartesi günü ‘Yapımı tamamlandı’ diye açılışı yapılan Malatya stadyumunun tamamlanmadığı öğrenildi.  

YENİ MALATYASPOR: ERDOĞAN AÇTIYSA HAZIRDIR

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Erdal Gündüz'ün DHA'ya yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanının stadı açtığını, federasyonun izin vermediğini” söyleyen Gündüz cümlelerine şöyle devam etti: “Tabii statta eksiklikler var, Süper Lig'in ilk maçında Osmanlıspor ile mücadele edeceğiz. Geçen sezon şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz Boluspor maçında aldığımız seyirci kapatma cezasından dolayı bu maç seyircisiz oynanacaktır. Malatya’mızın yeni stadında eksikler yok demiyoruz var ama oynanılmayacak kadar eksiklik yok. Biz bu statta oynamak istiyoruz bunu TFF'ye de belirttik fakat kendileri farkında değil herhalde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı stat maç oynamaya müsaittir. Biz Osmanlıspor maçını yeni stadımızda oynamak istiyoruz. Bu haftaki Osmanlıspor maçından sonra, 15 gün ara var 15 günde de eksiklikler giderilecektir.”

FUTBOLCULAR OTELDE KALIYOR

Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik ekip ve futbolcular geçtiğimiz hafta Bolu kampını bitirdikten sonra Malatya'ya geldi. Orduzu Pınarbaşı Mevkiinde bulunan Nurettin Soykan Tesislerinin tadilatta olması ve idman sahasının yanındaki tesisin yapımının devam etmesi nedeniyle sarı-siyahlı futbolcular kentteki bir otelde konaklıyor.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam hafta başında yaptığı açıklamada, “Ben geçtiğimiz ay Malatya'ya geldim incelemelerde bulundum, dedim ki ‘bu tesis ben gelene kadar yetişmiş olsun’ bakıyorum da tesis hâlâ yetişmemiş” demişti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ondokuz Mayıs Üniversitesi personeli yemekten zehirlendi

SONRAKİ HABER

Tren vagon kapağı askerlerin üzerine düştü: 5 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...