08 Ağustos 2017 20:21

UEFA Süper Kupası Real Madrid'in oldu

UEFA Süper Kupası Finali'nde Manchester United'ı 2-1 mağlup eden Real Madrid, UEFA Süper Kupası'nın sahibi oldu.

Paylaş

Son UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ve son UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Manchester United'ı karşı karşıya getiren UEFA Süper Kupası Finali'nde Real Madrid, Manchester United'ı 2-1 mağlup etti.

Real Madrid maça Keylor, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Bale, Benzema ilk 11'i ile çıktı. 74. dakikada 2 oyuncu değşikliği yapılırken İsco yerini Asensio, Bale ise Lucas Vazquez'e bıraktı. Ronaldo ise maçın 83. dakikasında Benzema'nın yerine oyuna dahil oldu.

Manchester United ise maça De Gea, Valencia, Lindelof, Smalling, Darmian; Matic, Ander Herrera, Pogba, Mkhitaryan, Lingard ilk 11'i ile çıktı. Lingard 46. dakikada sahadan ayrılırken yerine Rashford girdi. Ander Herrera ise 56. dakikada yerini Fellaini'ye bıraktı.

Makedonya'nın Üsküp kentindeki 31 bin kişi kapasiteli National Arena Filip II Stadı'nda oynanan final mücadelesinde İspanyol ekibe kupayı getiren golleri 24. dakikada Carlos Casemiro ve 52. dakikada Isco kaydetti.

İtalyan hakem Gianluca Rocchi'nin yönettiği maçta İngiliz temsilcisinin tek golü ise 62. dakikada Romelu Lukaku'dan geldi.

Manchester United oyuncusu Lingard'a 41. dakikada, Real Madrid oyuncuları Carvajal'e 84., Ramos'a ise 86. dakikada olmak üzere maçta toplam 3 sarı kart çıktı.

Real Madrid bu galibiyetle UEFA Süper Kupası'nın sahibi oldu. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Başbakan Yıldırım, Kırgız mevkidaşı Ceenbekov ile görüştü

SONRAKİ HABER

Foça’da trafik kazası:1'i ağır 3 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...