08 Ağustos 2017 12:53

Hasta yakını, odada rehin aldığı kadın doktoru yaraladı

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nde Uzman Doktor Serap Orhan'ı rehin alan hasta yakını doktoru yaraladı.

Paylaş

Samsun'da Gazi Devlet Hastanesi'nde görevli Uzman Doktor Serap Orhan'ı çıkan tartışmada yaralayan hasta yakını Abdullatip K. polis tarafından gözaltına alındı.

Olay bugün İlkadım İlçesi'ndeki Gazi Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Abdullatip K. psikolojik rahatsızlığı bulunan ve bugün öğleden sonraya Gazi Devlet Hastanesinde randevusu olan annesini öğleden önce getirip muayene ettirmek istedi. Psikiyatri Doktoru Serap Orhan, şüpheliye randevularının öğleden sonraya olduğunu hatırlatarak, randevulu hastalarına baktığını, bu nedenle öğleden sonra gelmelerini istedi. Bunun üzerine Abdullatip K., Serap Orhan'ın odasına kimse yokken girip kapıyı kilitleyerek tartışmaya başladı. Korkup bağırarak yardım isteyen Doktor kapıyı açıp çıkmak istedi. Ancak şüpheli izin vermedi. Abdullatip K., odada bir süre doktorla tartıştıktan sonra kapıyı açıp sert şekilde kapatarak gitti.

Bu sırada kapı şüphelinin arkasında bulunan Dr. Orhan'ın kafasına çarptı. Doktor darbe sonucu sağ gözünden ve başından yaralanınca çalıştığı hastanede tedavi altına alındı. Şüpheli ise ihbar üzerine olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Tutuklu hak savunucularına dayanışma mektubu

SONRAKİ HABER

Devlet kararıyla 47 liraya 14 saat çalıştırılıyorlar!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...