08 Ağustos 2017 06:51

Lucescu yurt dışı turunda

Milli takım teknik direktörlüğüne getiirlen Mircea Lucescu, yurt dışında forma giyen futbolcularla yüz yüze görüşüyor.

Paylaş

Faik GÜRSES

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörlüğüne getirilen Mircea Lucescu, yurt dışında forma giyen milli futbolcularla görüşmeye İtalya'dan başladı. Beraberinde 1.yardımcısı Tayfur Havutçu ile birlikte Milano'ya giden Lucescu burada Hakan Çalhanoğlu ile bir araya geldi.

HAKAN'A ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Lucescu’nun Çalhanoğlu ile yaptığı konuşmada, “Sen Milli Takım oyuncu grubu içinde en önemli oyunculardan birisin. Kaliteni ve saha içindeki varlığını çok iyi biliyorum. Seni takip ediyorum. Milan’da başarılar dilerim, burada olmak önemli ve sen de bunun farkındasın” dediği öğrenildi. Tayfur Havutçu ile beraber Çalhanoğlu ile uzun süren bir konuşma yapan Lucescu’ya teşekkür eden milli futbolcu ise “Hocam yeni göreviniz sizin için de bizim için de hayırlı olsun. Elimizden geleni yapıp Türkiye için başarı elde etmeyece çelışacağız. Buraya kadar geldiniz, onur duydum” şeklinde konuştu. Hakan Çalhanoğlu ayrılırken Lucescu ile fotoğraf çektirip, altına da “Grazie Mr. Lucescu” yazarak sosyal medyadan paylaştı.

EMRE MOR’LA DA GÖRÜŞTÜ

Lucescu daha sonra Inter'e transfer olan Emre Mor ile görüştü. Roma’da da Cengiz Ünder ile bir araya gelecek olan Lucescu’nun futbolcularla yaptığı konuşmada her türlü konuyu masaya yatırdığı ve kendilerine, “Her şeyi çekinmeden anlatın. Hakkınızda etraflıca bilgi sahibi olmak istiyorum” dediği belirtildi.

SIRADA ALMANYA VAR

İtalya'daki temaslarını bitirdikten sonra, Almanya'ya geçecek olan Lucescu burada da Yunus Mallı, Nuri Şahin, Kaan Ayhan, Ömer Toprak, Çağlar Söyüncü ve Milli Takıma alınması muhtemel gençlerle görüşecek. Rumen hoca daha sonra İspanya'ya geçecek.

ARDA ZİRVESİ PERŞEMBE GÜNÜ GERÇEKLEŞEBİLİR

Makedonya ile yapılan özel maçtan sonra döndükleri Slovenya'daki kampta düzenliği basın toplantısında, “Milli Takımı bıraktım” diyen Arda Turan ile Lucescu’nun zirvesi ise büyük ihtimalle Perşembe günü gerçekleşecek. İspanya’da oynayan Arda Turan, Emre Çolak ve Enes Ünal ile görüşecek olan Lucescu'nun hafta sonunda İstanbul'a dönmesi bekleniyor. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Bursaspor gençleşti

SONRAKİ HABER

Bodrum yine sallandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...