07 Ağustos 2017 22:32

Silahını almaya çalıştıkları polisin babasını vurdular

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 6-7 kişilik bir grup tartıştıkları polisin silahını almaya çalışırken silah ateş aldı. Mermi polisin babasına isabet etti

Paylaş

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde polis memuru Murat Boylu ile yanından hızlı geçtiği gerekçesiyle uyardığı motosikletli 2 kişi arasında tartışma çıktı. Motosikletli kişilerin arkadaşlarının da katıldığı tartışma sırasında polisin silahını almaya çalışan bir kişi yanlışlıkla tetiğe dokununca, bu sırada araya girmeye çalışan baba Canşah Boylu'nun ölümüne neden oldu.

Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 35 yaşındaki polis memuru Murat Boylu, akşam saatlerinde Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Yiğit Sokak'taki evine doğru giderken sokakta oyun oynayan küçük kızını da yanına aldı. 13 yıllık polis memuru olan Murat Boylu iddiaya göre sokaktan motosikletle geçen 2 kişiyi yavaş gitmeleri konusunda uyardı. Motosikletteki 2 kişi ile üzerinde üniforması olan Murat Boylu arasında tartışma çıktı. Tartışmaya motosiklette bulunan 2 kişinin sokakta bulunan arkadaşları da dahil oldu. Murat Boylu'nun evinin balkonunda bulunan babası 57 yaşındaki Canşah Boylu tartışmayı görerek aşağı indi.

Murat Boylu, kendini korumak için üzerine doğru yürüyen 6-7 kişiye göz yaşartıcı spreyi sıktı. Canşah Boylu da bu sırada kavgayı ayırmaya çalıştı. Polisin üzerindeki tabancayı almaya çalışan bir kişi, tetiğe dokununca silah ateş aldı. Tabancadan çıkan kurşun Canşah Boylu'ya isabet etti.

Grup olay yerinden kaçarken, Canhaş boylu, çağırılan ambulansla Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak doktorların tüm çabasına rağmen kurtarımadı. (Kocaeli/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Parfümeride korkutan patlama

SONRAKİ HABER

Kadim şehir Tarsus

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...