07 Ağustos 2017 21:01

Zabıtaya direnen köfteci kendisini ekmek teknesine kilitledi

Konya'da seyyar köftecilik yapan Bülent Ladik, zabıta ekipleri midibüsünü kaldırmak isteyince kendisini ve eşini araca kilitledi.

Paylaş

Konya'da seyyar köftecilik yapan Bülent Ladik, zabıta ekipleri midibüsünü kaldırmak isteyince kendisini ve yanında bulunan eşini araca kilitledi. Zabıta ekiplerine midibüsü yakacağını söyleyen Ladik, bir süre sonra polis tarafından ikna edilerek eylemine son verdi.

Olay, saat 22.00 sıralarında Konya'nın Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi Maun Sokak'ta meydana geldi. Zabıta ekipleri, açık otopark yanındaki bir midibüste eşiyle birlikte seyyar köftecilik yapan Bülent Ladik'ten aracı kaldırmasını istedi. Bunun üzerine Ladik, eşini ve kendisini midibüse kilitledi. Midibüsü yakacağını söyleyen Ladik, zabıta ve polis ekiplerinin ikna çabalarına cevap vermedi. Ladik'in aracı ateşe verme ihtimaline karşın olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Mangal ateşini aracın içine döken Ladik, itfaiye ekiplerinin müdahalesine de izin vermedi.

Polisin çabaları sonrası eşini bırakan Ladik, daha sonra kendisi de midibüsten inerek eylemini sonlandırdı.

Seyyar satıcılıktan elde ettikleri gelirle 2 çocuklarına baktıklarını belirten çift, "Biz bu arabayla evimize, çocuklarımıza bakıyoruz. Bize yaptıklarına bak. Cumhurbaşkanımız bunu görsün" dedi. (Konya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yangında mahsur kalan çocuk komşuları tarafından kurtardı

SONRAKİ HABER

Karaman'da zincirleme kaza: 12 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...