07 Ağustos 2017 14:54

Yüksel’de ‘İşimizi geri istiyoruz’ eylemi yine engellendi

Yüksel Caddesi’nde 272 gündür devam eden “İşimizi geri istiyoruz” eylemini polis yine engelledi.

Paylaş

Yüksel Caddesi’nde 272 gündür devam eden “İşimizi geri istiyoruz” eylemine polis yine müdahale etti. Eylemciler ise müdahaleye “Nuriye Semih onurumuzdur” sloganıyla karşılık verdi.

Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın açlık grevi eylemleri 152’nci gününe girdi. İhraç edildikleri işlerine dönmek isteyen kamu emekçilerinin başlattığı “İşimizi geri istiyoruz” eylemi ise 272’nci gününde devam ediyor. Bu akşam da, Yüksel Caddesi’nde abluka altında bulunan İnsan Hakları Anıtı önünde açıklama yapmak isteyen eylemciler, yine Konur Sokak’ta toplanarak, “Nuriye ve Semih’in açlık grevi eylemi 152’nci gününde,Nuriye Semih işe geri alınsın” yazılı pankartı ile Yüksel Caddesi’ne doğru yürüyüşe geçti. 

‘NURİYE SEMİH ONURUMUZDUR’

Polis, bugün de Yüksel Caddesi’nin Konur Sokak girişini kapatarak eylemcilerin geçişine izin vermedi. Açıklama yapmaya hazırlanan eylemciler, Yüksel Cadde’si ile Konur Sokak’ın birleştiği yere gelerek, “Nuriye Semih onurumuzdur” ve “Nuriye Semih işe geri alınsın” sloganları attı. Müdahale eden polis, pankartları yırtarak eylemcileri Konur Sokak’ın sonun kadar uzaklaştırdı. Eylemciler ise, “Nuriye Semih onurumuzdur” şeklinde slogan atmaya devam etti. 

Eylemciler daha sonra alandan ayrıldı. (DİHABER)
 

ÖNCEKİ HABER

Almanya'dan Erdoğan'a 'Nazi dönemi' göndermesi

SONRAKİ HABER

Tillerson: Rusya’ya karşılık vereceğiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...