07 Ağustos 2017 11:13

AKP’de 5 il başkanının istifası istendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'metal yorgunluğu' ifadesiyle özetlediği parti içi tasfiyelerin 5 il başkanının değiştirilmesiyle başlayacağı belirtildi.

Paylaş

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “metal yorgunluğu” vurgusu sonrası tasfiyeler başlıyor. Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantılarında detaylı şekilde masaya yatırılan kongre sürecinde değişimin en önemli ayağını hangi il başkanlarının değiştirileceği oluşturdu.

AKP kontrolündeki Star gazetesinde yer alan habere göre, teşkilatta yapılacak değişimler için düğmeye basıldı. Bir daha aday olmayacak il başkanlarının istifa ederek yerlerine yeni isimlerin atama yoluyla getirileceği öğrenildi. İlk etapta 5 ilin il başkanının istifalarını vermeye hazırlandığı kaydedildi. Önümüzdeki dönemde değişecek isimler arasında bazı büyükşehir il başkanlarının da olacağı bilgisi parti kulislerinde yoğun olarak dile getiriliyor. Bu iller arasında İstanbul ve İzmir’in bulunduğu belirtiliyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Yüksekdağ ilk kez görüşçü hakkından faydalanacak!

SONRAKİ HABER

Beşiktaş, Lens'in maliyetini açıkladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...