19 Temmuz 2012 06:33

Emniyet, MİT ve Ekonomi Bakanlığı hacklendi

Emniyet Genel Müdürlüğü, MİT ve Ekonomi Bakanlığı'nın internet siteleri, RedHack'e destek amacıyla Anonymous tarafından düzenlenen saldırıyla erişime kapandı.Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfası Redhack'e destek amacıyla uluslararası hacker grubu Anonymous tarafından düzenlenen ddos saldı

Emniyet, MİT ve Ekonomi Bakanlığı hacklendi
Paylaş

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfası Redhack'e destek amacıyla uluslararası hacker grubu Anonymous tarafından düzenlenen ddos saldırısıyla çökertildi. Anonymous, daha sonra Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Ekonomi Bakanlığı'nın internet sayfalarına da saldırarak bu sitelerin erişime kapanmasını sağladı.

RedHack twitter hesabından eylemle ilgili olarak şu mesajları geçti:

"15 kişi 1 insanı karısının çoluğunun çocuğunun önünde döverseniz olacağı bu. Halkı döverseniz bizi sinirlendirirsiniz. Zam diye sokağa çıkanı, maç seyretmeye gideni, simitçiyi, boyacıyı, öğrenciyi, işçiyi, gazeteciyi jopla, sonra terörist biz olalım. Yok ya?" "EGM fişi çekti. Halkın karşısında değil de, halkın polisi olduklarında ve iktidara yalakalanmak yerine, halkı kucakladıklarında, dokunmayız." "Onlara verilen rozeti, istediklerini terörist ilan edip, istediklerini joplamak için kullananlara, bizim vergimizle bize artistlik yapanlara adeta kendini Pensilvanya'nın ordusu olmaya adayan EGM'ye karşı verilen mücadele devam ediyor." "RedHack'i terörist ilan eden Emniyet ve yakalamak isteyen MİT. İkisi de cökertildi." "EGM bizden kaynaklı 240 bin polise yasaklamalar getirmişti Önce kendi uysun yasaklarina." "Hakan Fidan'ı da ziyaret edelim dedik. twitter'da Redhack'i yakalamak için dolanmasın ;)" (BİANET)

ÖNCEKİ HABER

Ferhat Encü 4. kez gözaltında

SONRAKİ HABER

Ömer Süleyman öldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...