06 Ağustos 2017 11:43

Kaza yapan düğün aracına ilk müdahale CHP'li vekillerden

CHP G. Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok ile CHP İstanbul Milletvekili Dr. Ali Şeker, kaza yapan düğün konvoyundaki yaralılara ilk müdahalede bulundu.

Paylaş

Ankara'dan Yozgat Bahadın Kültür Şenliği'ne konuşmacı olarak katılmak üzere yola çıkan CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok ile CHP İstanbul Milletvekili Dr. Ali Şeker, bir düğün konvoyunun kaza yapması üzerine araçlarından inerek ambulans gelene kadar ilk müdahalede bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok ile CHP İstanbul Mileltvekili Doktor Ali Şeker, Yozgat Bahadın Kültür Şenliği'ne konuşmacı olarak katılmak üzere Ankara'dan Yozgat'ın Sorgun İlçesi'ne hareket etti. Altıok ve Şeker, geçtikleri güzergahta bir düğün konvoyunun kaza yapması üzerine durdurdukları araçlarından inerek, yaralılara müdahalede bulundu.

7 kişinin yaralandığı kazada, yaralılara ilk müdahaleyi Milletvekili Ali Şeker ve Zeynep Altıok ambulanslar gelene kadar yaralılarla kaldı. Olay yerine ambulansların gelmesi sonrası milletvekilleri araçlarına binerek Bahadın Kültür Festivali'ne katılmak üzere devam etti. (Yozgat/DHA)

ÖNCEKİ HABER

'İşçiler parasını isteyince dayak yedi' iddiası

SONRAKİ HABER

Gaz sızıntısı hayvanları öldürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...