04 Ağustos 2017 09:17

Başakşehir ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu

Medipol Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi yolundaki son rakibi Sevilla oldu. Fenerbahçe ise Avrupa Ligi play off turunda Vardar'la eşleşti.

Paylaş

Medipol Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi play off turundaki rakibi İspanya temsilcisi Sevilla oldu. Fenerbahçe ise UEFA Avrupa Ligi play off turunda Makedonya'nın Vardar takımıyla karşılaşacak.

Başakşehir, Sevilla'yla ilk maçı 15 ya da 16 Ağustos'ta İstanbul'da, rövanşı ise 22 ya da 23 Ağustos'ta deplasmanda oynayacak.

Fenerbahçe ise Vardar'la ilk maça 17 Ağustos'ta deplasmanda, rövanşı ise 24 Ağustos'ta Ülker Stadı'nda çıkacak.

SEVILLA 5 KEZ UEFA AVRUPA LİGİ'Nİ KAZANDI

Geçtiğimiz yıl La Liga'yı 4. sırada tamamlayan Sevilla'yı Eduardo Berizzo çalıştırıyor.

2005/06 sezonundan bu yana 5 kez UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğunu kazanan kırmızı beyazlı ekip, maçlarını 42 bin 500 kişilik Ramon Sanchez Pizjuan'da oynuyor.

Sevilla yeni sezon öncesi Fenerbahçe'den Simon Kjaer, Sampdoria'dan Luis Muriel, Manchester City'den Jesus Navas ve Nolito, Inter'den Ever Banega, Tigres'ten Guido Pizarro ve Lille'den Sebastian Corchia'yı kadrosuna kattı.

Sevilla, Vitolo'yu 36 milyon avroya Atletico Madrid'e satarken Vicente Iborra Leicester City'e, Yevhen Konoplyanka Schalke'ye, Adil Rami Marsilya'ya, Mariano Galatasaray'a, Sebastian Cristoforo ise Fiorentina'ya transfer oldu.

Şampiyonlar Ligi play off turundaki diğer eşleşmeler şöyle:

Karabağ - Kopenhag
Hapoel - Slavia Prag
Olympiakos - Rijeka
Celtic - Astana
Olympiakos - Rijeka
Hapoel Beer Sheva - Maribor
Young Boys - CSKA Moskva
Napoli - Nice
Hoffenheim - Liverpool
Sporting Lizbon - Steaua Bükreş.

VARDAR MAKEDONYA ŞAMPİYONU

Fenerbahçe'nin rakibi FK Vardar, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Danimarka ekibi Kopenhag'a elenmişti. Maçlarını Üsküp'teki 33 bin 460 kişilik Philip II Arena'da oynayan Vardar, Goce Sedloski tarafından çalıştırılıyor. Geçtiğimiz yılı şampiyon tamamlayan Vardar, Makedonya'nın bağımsızlığını ilan etmesinden bu yana 10 şampiyonluk kazandı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İŞKUR engelliye iş bulamadı

SONRAKİ HABER

11 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...