04 Ağustos 2017 07:53

Muğla'da kaza: 4 ölü, 6 yaralı

Kazada 8 aylık hamile kadın da yaşamını yitirdi.

Paylaş

Muğla'nın Yatağan ilçesinde dün gece şerit ihlali yapan otomobilin karşıdan gelen başka bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada, aralarında 8 aylık hamile bir kadının da bulunduğu 4 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı.
 
Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Yatağan-Kavaklıdere Karayolu'nun Kavak Mahallesi, Tilkiler Mevkisi'nde meydana geldi. Yatağan'dan Kavaklıdere yönüne giden Adem Sağlam (43) yönetimindeki otomobil direksiyon kontrolünü yitirip, şerit ihlali yaparak karşıdan gelen Sinan Kıroğlan (28) yönetimindeki otomobille çarpıştı.
 
Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, otomobilde sıkışan 8 aylık hamile Derya Kıroğlan (23), kayınvalidesi Duraniye Kıroğlan (53) ve Yasemin Sağlam (39) olay yerinde yaşamını yitirirken, 7 kişi de yaralandı. 
 
Yaralanan sürücüler Sinan Kıroğlan ve Adem Sağlam ile her iki araçta bulunan Senem Kıroğlan (24), Mertcan Kıroğlan (5), Furkan Kıroğlan (2) ve Yılmaz Sağlam (11), Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Abdullah Yiğit Sağlam (8) ise Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan  ölenlerden Derya Kıroğlan'ın oğlu Mertcan Kıroğlan, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
 
AKP’li Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ve Yatağan Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin Ocak, olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı.
 
Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ölenlerin cesetleri, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. (Muğla/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Beşiktaş, Negredo'nun maliyetini açıkladı

SONRAKİ HABER

Nuray Mert: Müftülüklere nikah yetkisi faydalı olabilir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...