02 Ağustos 2017 10:04

Burak Yılmaz yeniden Trabzonspor'da

Beijing Guoan ile yollarını ayıran Burak Yılmaz, bordo mavililer ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Paylaş

Trabzsonspor Kulübü, bir süredir görüşme halinde olduğu forvet oyuncusu Burak Yılmaz’ın transferi konusunda görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen yazıda, “Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz’ın kulübümüze transferi konusunda, Beijing Sinobo Guoan F.C. ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

YILMAZ: ŞAMPİYON OLMAYA GELİYORUM

Bordo mavili kulübe ait Twitter hesabından paylaşılan videoda taraftarlara seslenen Burak Yılmaz, mutlu ve heyecanlı olduğunu dile getirerek şunları söyledi:    “Bugün kulübümüzün 50’nci yıldönümü. Trabzonsporumuz 50 yaşında. Çok mutluyum, gururluyum ve heyecanlıyım. 50’nci yılımızda üzerime düşen görevi layığıyla yapıp, bugün itibariyle Trabzonsporluyum. Şükürler olsun ki hem ülkeme hem de Trabzonspor’a geri dönüyorum. Sizlerle birlikte yeniden bu forma altında bir şampiyonluk daha yaşamaya geliyorum. Bu hedef, düşünce ve arzuyla geliyorum. Sizlerde lütfen 50’nci yılımızda taraftarlar olarak hem maddi hem de manevi olarak desteğinizi esirgemeyin. Forma ve kombine satışlarında bizlerin yanında olun. Her zaman desteğinizi hissettirdiniz ama bu sene başka bir sene. Bizler de sizleri mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yakında görüşmek üzere” dedi.

GOL KRALI OLMUŞTU

2009-10 ve 2011-12 sezonları arasında daha önce de Trabzonspor formasını giyinen 32 yaşındaki futbolcu, 2011-12 sezonunda bordo mavili forma ile attığı 32 golle gol krallığı da yaşamıştı. Ayrıca Burak Trabzonspor forması giydiği 2.5 yıllık sürede 90 maçta 58 gol kaydetmişti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Bakanlık, şeker için ihracatı destekleme fonu kurmuyor

SONRAKİ HABER

Abdullah Demirbaş'a 22.5 yıl hapis istemi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...