01 Ağustos 2017 21:01

CHP’li vekiller ‘adalet’ raporu hazırlayacak

CHP’li milletvekilleri yaz boyunca Adalet Yürüyüşü sonrası vatandaşların süreç ile ilgili görüşlerini alacak ve rapor haline getirecek.

Paylaş

CHP’li milletvekilleri yaz boyunca Adalet Yürüyüşü sonrası vatandaşların süreç ile ilgili görüşlerini alacak ve bu süreçte yapılacak tüm çalışmaları rapor haline dönüştürecek.

CHP Genel Merkezi tarafından milletvekillerine gönderilen yazıda, “TBMM’de parlamento çalışmalarına ara verildiği bu dönemde, CHP milletvekilleri olarak ‘hak, hukuk ve adalet’ arayışımıza devam edeceğiz” denildi.

Yazıda, yapılacak çalışmalar kapsamında; her milletvekilinin kendi bölgesinde ve mümkün olduğunca, sorumlu olduğu ilde adalet yürüyüşü sonrası basımı yapılıp, örgütler aracılığı ile elden dağıtımlarının sağlanması istenen “Adalet Çağrısı” metni ve “hak, hukuk, adalet” broşürlerinin, tüm sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, sendikalar, muhtarlar, emekli dernekleri, okul aile birlikleri, yerel yayın organları vb. tüm kurum ve kuruluşlara aynı zamanda en geniş biçimde vatandaşlara ulaştırılmasının sağlanması, milletvekillerinin kendi bölgeleri ve mümkün olduğunca sorumlu oldukları ilde Adalet Yürüyüşü sonrası vatandaşların süreç ile ilgili görüşlerini alması ve Adalet Yürüyüşü sonucunda ortaya çıkan toplumsal uyanış sürecinin devamlılığını sağlamasının oldukça önemli olduğu kaydedildi.

Milletvekillerinden örgütlerle beraber bu süreçte yapılacak tüm çalışmaların rapor haline dönüştürülerek Genel Merkeze gönderilmesi istendi. (ANKA)
 

ÖNCEKİ HABER

Alman ve İsveç hak savunucuları Silivri'ye nakledildi

SONRAKİ HABER

Almanya’daki göçmenlerin sayısı yeni bir rekor kırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa