01 Ağustos 2017 10:10

Okmeydanı'da akrep Suriyeli çocuğu ezdi!

Okmeydanı'nda hızla ilerleyen akrep tipi zırhlı araç, Suriyeli çocuğu ezdi. Polisler, çocuğu araca alıp hızla uzaklaştı.

Paylaş

Zırhlı polis araçları can almaya devam ediyor. İstanbul Okmeydanı’nda akrep tipi bir zırhlı araç Suriyeli bir çocuğu ezdi. Araçtan inen polisler, çocuğun cansız bedenini aracın arkasına atıp hızla uzaklaştı. Karakol polisleri ise tutanak için kendilerini çağıran mahalleliye “Türk polisi adildir, akreptekiler tutmuştur, gerek yok” yanıtı verdi,

Sendika.Org'un haberine göre akrep tipi bir zırhlı araç, Seyhan Sokak’a hızla girerek sokakta arkadaşlarıyla kaykay oynayan Suriyeli bir çocuğu ezdi.

Çocuğun ezilmesiyle birlikte mahalleli çığlıklarla sokağa çıkarken, akrepten inen polisler çocuğu hastaneye götüreceklerini söyleyerek aracın arkasına attı ve hızla uzaklaştı.

Okmeydanı SSK Hastanesi’ne götürüldüğü öğrenilen çocuğun, hayatını kaybettiği kesinleşti.

Okmeydanı Halkevi üyeleri olayın ardından 155’i aradı. Haliç Karakolu’na bağlanan tanıklar, olay yerine bir ekip gönderilip yaşananların tutanak altına alınmasını istedi.

Haliç Karakolu’nda görevli polis memuru ise “Türk polisi adildir. O akrepteki polisler zaten tutanağı tutmuşlardır. Ekip göndermeye gerek yok” karşılığı verdi.

Hayatını kaybeden çocuğun adının Raşit Oso olduğu, ailesinin Kobani'de yaşadığı ve Okmeydanı'da akrabalarının yanında kaldığı öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Sendika.Org

 

ÖNCEKİ HABER

Galatasaray Başkanı Özbek, Lucescu için Romanya'ya gitti

SONRAKİ HABER

Çöp kamyonu ile ağaç arasında sıkışan işçi yaralandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...