31 Temmuz 2017 11:34

Başakşehir kaleci Mert Günok'u kadrosuna kattı

Medipol Başakşehir, 28 yaşındaki kaleci Mert Günok ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Paylaş

Medipol Başakşehir, Bursaspor ile yollarını ayıran 28 yaşındaki kaleci Mert Günok ile sözleşme imzaladı. 

Tecrübeli kalecinin ismi daha önce Galatasaray ile de anılmıştı. Turuncu-Lacivertli ekibin resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan videoda Mert Günok'a hoşgeldin denildi.

Mert Günok imza töreni sonrası beIN SPORTS’a konuştu. Bursaspor'da işlerin iyi gitmediğini söyleyen Günok, Galatasaray'ı neden seçmediğini de açıkladı.

'BAŞARIYA AÇ OLAN BİR KULÜPTEYİM'

“Bu ailede bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Çok başarılı bir kulüpte olduğumun farkındayım. Ve daha da başarıları aç olan bir kulüpteyim. Bu doğrultuda buradaki hedefler ile benim hedeflerimin daha güzel gideceğine inandığım için Başakşehir kulübündeyim.”

'VOLKAN’LA REKABETE HAZIRIM'

“Oynamak her oyuncu için önemli. Burada daha fazla maç sayısı olacak ve beraber güzel bir rekabete gireceğiz Volkan’la. Rekabete her zaman açığım. Tabii kimsenin yeri garanti değil. Oynamayı bekleyeceğim. Oynamaya başladıktan sonra da gerisinin geleceğine inanıyorum.”

'VOLKAN’I FENERBAHÇE’DE GEÇMİŞTİM'

“Volkan Babacan benden bir yaş büyük. Fenerbahçe altyapısında benden bir üst kategorideydi. Fenerbahçe’de onu geçmeyi başardım. Belki burada da geçmeyi başarırım. Kalecilik zor bir meslek.”

'BURSA’DA İŞLER İYİ GİTMEDİ'

“Bursa’da ilk senemde oynayarak başladım. Ama bazen takım iyi olmayınca siz de arkada kalabiliyorsunuz. İyi oynadığım maçlarda galip gelemedik. Sonra kaleyi kaptırdığımda da Harun çok iyi bir performans gösterdi. Umarım takımımızla beraber daha başarılı günler, lig ve Avrupa serüveni yaşarız.”

NEDEN GALATASARAY’I SEÇMEDİ?

“Menajerlerimiz vasıtasıyla transfer görüşmelerine dahil oluyoruz. Menajerim aracılığıyla Galatasaray’dan haberdar oldum. Ama burada daha fazla forma giyebileceğimi düşündüğümden ve Abdullah hoca ile de yaptığım konuşma sonrası burayı tercih ettim” (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Mısır’da ilaç işçileri ücretleri için grevde

SONRAKİ HABER

Çamlıca'da yol çöktü: Araç çukura düştü!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...