29 Temmuz 2017 12:52

Gençlik Bakanı: Gençler manevi değerlerle kuşatılmalı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Rize'de Hafızlık İcazet Merasimi'nde konuştu ve gençlerin manevi değerlerle kuşatılması gerektiğini söyledi.

Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize'de katıldığı Hafızlık İcazet Merasimi'nde yaptığı konuşmada, "Ülkemizin manevi değerlerle kuşatılmış gençlere ihtiyacı var" iddiasında bulundu.

Yenişehir Spor Salonu'nda Rize Müftülüğü'nce düzenlenen ve 54 Kur'an Kursu'ndan 304 hafızın yer aldığı İcazet Merasimi'ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak şu ifadeleri kullandı:   "Ülkemizin manevi değerlerle kuşatılmış gençlere ihtiyacı var. Bunun örneklerini 15 Temmuz'da gördük. Şair ne güzel söylemiş; 'Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var, Ulusun, korkma nasıl böyle bir imanı boğar. Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.'  Kur'an'ı okuyup anlamak ne güzel. Bizim rehberimiz Kur'an-ı Kerim'i okuyup anlamak. Kur'an'ı ezberleyen hafızlar artık manalarını anlayarak anlatmaları gerekir." (Rize/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Merkel’in yardımcısı: Türkiye’ye finansal yardımlar dursun

SONRAKİ HABER

Tüm gazeteciler serbest bırakılana kadar mücadele edeceğiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...