17 Temmuz 2012 09:21

Çakıcı ve Yılmaz dinlenecek

ERGENEKON davasında mahkeme başkanı, Alaattin Çakıcı ve Kürşat Yılmaz’ın tanık olarak dinleneceğini söyledi.Ergenekon davasında Zihni Çakır’ın tanık olarak dinlendiği bugünkü oturumda Mahkeme Başkanı Hüsnü Çalmuk, önümüzdeki hafta görülecek olan duruşmalarda da tanık dinleneceğini a&

Çakıcı ve Yılmaz dinlenecek
Paylaş

ERGENEKON davasında mahkeme başkanı, Alaattin Çakıcı ve Kürşat Yılmaz’ın tanık olarak dinleneceğini söyledi.

Ergenekon davasında Zihni Çakır’ın tanık olarak dinlendiği bugünkü oturumda Mahkeme Başkanı Hüsnü Çalmuk, önümüzdeki hafta görülecek olan duruşmalarda da tanık dinleneceğini açıkladı. Çalmuk, 26 Temmuz 2012 Perşembe günü Alaattin Çakıcı ve Ankara Strateji Enstitüsü Başkanı Mehmet Özcan’ın, 27 Temmuz 2012 Cuma günü de Musa Anter cinayetinde adı geçen PKK itirafçısı ve JİTEM elemanı olduğu iddia edilen Adil Timurtaş ile Yakup Kürşat Yılmaz’ın tanık sıfatıyla ifadesine başvurulacağını açıkladı.
Öte yandan, Ergenekon davasının tutuklu sanıkları, 3. Yargı paketi olarak bilinen yeni yasal düzenleme kapsamında yaptıkları tahliye taleplerinin de önümüzdeki hafta cuma gününe kadar değerlendirilmesini bekliyorlar. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Lazcayı unutmamak için buluştular

SONRAKİ HABER

Pideye zam tartışması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...