27 Temmuz 2017 10:15

İznik Gölü'nde facia; 3 kişi boğuldu, 1 kişi aranıyor 

Bursa İznik’te serinlemek için göle giren 4 kişi suda kayboldu. 2’si kadın, 3 kişinin cesedi gölden çıkarılıyor 1 çocuk kayıp.

Paylaş

Bursa'nın İznik İlçesi’nde, uyarı tabelasına rağmen serinlemek için İznik Gölü'ne giren 4 kişi suda kayboldu. 2'si kadın 3 kişinin cesetleri sudan çıkartılırken, 1 kişiyi gölde arama çalışmaları sürüyor.

Yenişehir'de yaşayan ve akraba olan Cemil Özdemir (43), eşi Aynur Özdemir (55) ile komşusu  Zehra Kebapçı (26) ve Melike Kebapcı'yı (13) da yanlarına alarak İznik İlçesinde yaşayan akrabalarını ziyaret etti. Ardından 4 kişi serinlemek için Derbentaltı Mevkii'nde pikniğe gittiler. Öğle saatlerinde 'Dikkat akıntı vardır. Burada göle girmek yasaktır'  yazılı tabelanın da olduğu gölün sazlık ve bataklıktan oluşan bölümüne giren Cemil Özdemir, Aynur Özdemir, Zehra Kebapçı ve Melike Kebapçı kayboldu.

Olay, kendilerinden uzun süre haber alamayan yakınlarının Jandarmaya haber vermesi sonucu ortaya çıktı. Kısa sürede belirtilen yere gelen ekipler botla yaptıkları araştırmada Cemil Özdemir, Aynur Özdemir ve Zehra Kebapçı'nın cesetlerini sudan çıkartırken, Melike Kebapcı'ya ise ulaşılamadı. Gölde Melike Kebapçı'yı arama çalışmaları sürüyor. (DHA)
 

 

ÖNCEKİ HABER

Eski Milletvekili Esat Canan hakkında 22.5 yıl hapis istemi

SONRAKİ HABER

'Cumhuriyet'ten terör çıkmayacak'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...