27 Temmuz 2017 00:40

CHP'li Şeker ve Adıgüzel'den, Evrensel'e dayanışma ziyareti

CHP'li vekiller Ali Şeker ve Onursal Adıgüzel, Evrensel Gazetesi Ankara Bürosuna dayanışma ziyaretinde bulundu.

Paylaş

CHP Milletvekilleri Ali Şeker ve Onursal Adıgüzel, Evrensel Gazetesi Ankara Bürosuna dayanışma ziyaretinde bulundu. Vekiller, ziyaret sırasında e-gazete’ye abone olarak, “Gerçeklerden haberdar edecek, gerçek gazetecilere ihtiyacımız var. Bu ihtiyacımızı karşıladığı için Evrensel, ekmek ve su gibi” dedi. 

CHP İstanbul Milletvekilleri Ali Şeker ve Onursal Adıgüzel, Evrensel'in Ankara Bürosuna dayanışma ziyaretinde bulundu. Ali Şeker, dayanışma ziyareti sırasında Evrensel’in önemine dikkat çekerek, “Türkiye’de iktidarın en büyük güç aldığı noktanın halkın gerçeklerden haberdar olamaması. Halkın gerçeklerden haberdar olmasını sağlayan çok az sayıda basın kuruluşu kaldı. Bunlardan birisi de Evrensel. Halkın gerçeklerden haberdar olmasını sağlamak için Evrensel, Cumhuriyet ve BirGün’e ihtiyacımız var. Gerçeklerden haberdar edecek gerçek gazetecilere ihtiyacımız var. Bu ihtiyacımızı karşıladığı için Evrensel, ekmek ve su gibi. İhtiyacımızı karşıladığı için Evrensel’i kutluyorum ve onun ayakta kalması çok gerekli. Herkes destek olmalı” dedi.   

‘23 YILDIR EMEĞİN, EMEKÇİNİN SESİ’

Onursal Adıgüzel ise Evrensel’in 23 yıldır emeğin ve emekçinin sesi olduğunu vurgulayarak, “Bu zor günlerde halkın haber alma özgürlüğüne kavuşabilmesi için gerçek haberciliğin temsilcisi olan Evrensel, korkmadan, çekinmeden Türkiye’deki bütün mağduriyetleri gündeme getirmeye devam ediyor. Gerçek haberciliğin çok iyi örneklerinden birisini göstermeye devam edecek. Türkiye’de aydınlık günlerin yeniden yaşanabilmesi için mücadelesini  uzun soluklu olarak sürdürecek. Biz de bu uzun yolculukta Evrensel ekibinin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Vekiller ziyaret sırasında Evrensel gazetesinin e-gazete uygulamasına abone oldu. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Trump’ın pençeleri Bali’yi parçalıyor

SONRAKİ HABER

FED piyasaların beklediği kararı açıkladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa