26 Temmuz 2017 14:27

Dostları Altın Elbiseli Adam'ı son yolculuğuna uğurladı

'Altın Elbiseli Adam' lakabıyla tanınan motosiklet ve model araç uzmanı Barkın Bayoğlu, dostları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Paylaş

Motosiklet ve model araç uzmanı Barkın Bayoğlu, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine binlerce seveni, dostu ve motosiklet tutkunu katıldı.

Barkın Bayoğlu için Çengelköy Kerem Alışık Camii'nde cenaze namazı kılındı. Törenin ardından Bayoğlu'nun tabutu, omuzlarda taşınıp cenaze aracına konuldu. Cenaze aracı kalabalık nedeniyle camiden güçlükle ayrıldı.

Barkın Bayoğlu'nun cenazesi Çengelköy mezarlığında toprağa verilirken, motosiklet tutkunları cenaze aracının arkasından yürüdü. 

Bayoğlu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Beşiktaş ayırımında, otomobilinden inen sürücüye çarpmış ve daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Talihsiz kazada hayatını kaybeden “Altın Elbiseli Adam”, İzmir'in Çeşme ilçesinde, Çeşme Motosiklet Kulübü üyesi motor tutkunları tarafından şehir turu ile anılmıştı. (DHA)

BARKIN BAYOĞLU'NUN SON RÖPORTAJI​

Altın elbiseli adam olarak motosiklet camiasından bilinen Barkın Bayoğlu, kazalar ve kurallara dikkat çeken Kazasız Kul Olmaz projesinin yazarı yönetmeni Zahrettin Çelik’e konuşmuştu.
Barkın Bayoğlu, Kazasız Kul Olmaz'a verdiği röportajda şunları söylemişti: "Her ramazan orucunu tutup Cuma namazını kaçırmayan Allahtan korkarız diyen kişinin sürekli yan şeritten sapaklardan milletin önüne girmesi hak yemesi kul hakkı yemesi ilgili sorunun olmaması lazım değil mi? Hepimiz öleceğiz bu kesin ve garanti peki hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyoruz o nasıl olacak”. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

TÜMTİS, DHL Express’in protokole uyulmasını istiyor

SONRAKİ HABER

Alman ordusuna ait askeri helikopter Mali'de düştü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...