26 Temmuz 2017 12:56

Atık su kanalı tıkandı, mahalleli mağdur oldu

Sultangazi Cebeci Mahallesi’nde atık su kanalı tıkandı. Tıkanan su kanalı nedeniyle bazı evlerin bodrum katı ile işyerlerini su bastı.

Paylaş

Sultangazi Cebeci Mahallesi’nde tıkanan atık su kanalı mahalleliyi mağdur etti. Pazar günü tıkanan kanal nedeniyle bazı evlerin bodrum katı ile işyerlerini su bastı. Mahalleli yetkililerin sorunu çözmemesine tepkili. 

MahalleliDurumu hemen belediye ve İSKİ ekiplerine haber verdi. Belediye ve İSKİ’ye ait vidanjör rögar kapaklarını açarak atık suyu tahliye çalışması yaptı. Fakat bu da yeterli olmayınca, devreye iş makineleri girdi.

İSKİ çalışanı olduğu öğrenilen bir görevli, “Şimdi burada kanal yenilenecek. Ama şu an için suya yol vermeye çalışıyoruz. başka da bir şey yapamıyoruz” dedi.

Olayın yaşandığı sokakta oturan ve binasının bodrum katını atık su basan Mevlüt Bilgin isimli bir vatandaş, “Pazar günü saat 09.00’dan beri arıyorum. İSKİ’ye gittim, belediyeyi aradım, muhtarı aradım. Gelen memur işi bilmiyor. Benim binam çökecek kardeşim, bu bina 8 kat.  Binanın altını su bastı gitti. Binanın altında suyun içinde işçilerim yatıyor. Yok kardeşim yardım da yok, fayda da yok. Çalışma yok burada. Uyuyamıyorum bina yıkılacak diye. Biz ne yapalım, vatandaş ne yapsın. İki tane köşe bina benim, vergi veriyorum ben” diyerek tepki gösterdi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Cinsel suçlar görünmez mi kılınacak?

SONRAKİ HABER

‘Tarsus Cezaevi hakkında inceleme başlatacak mısınız?’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa