25 Temmuz 2017 16:43

Bodrum'daki su isale hattı 1 yılda 5. kez patladı

Bodrum'un Geriş Mahallesi'ndeki su isale hattı 1 yılda 5. kez patladı. Patlamanın etkisiyle cadde ortasında büyük bir çukur oluştu.

Paylaş

Bodrum'un Geriş Mahallesi'ni Yalıkavak'a bağlayan caddenin ortasında patlayan su isale hattı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Her yıl farklı yerlerde patlayan Geriş'teki su isale hattı bu kez caddenin ortasında büyük bir çukur oluşmasına neden oldu. Göçük nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanabildi.

Geriş Mahallesi Muhtarı Hayrullah Kayacan kendisine ait sosyal paylaşım hesabından yaptığı paylaşımla sürekli yaşanan sıkıntıya tepki gösterdi. Kayacan, içi su dolu göçüğün fotoğrafını yayınlayarak altına, "Devlet su işlerinin yaz yüzme havuzu, her zamanki yerde (Geriş Mahallesinde) hizmet vermeye başlamıştır. Kayıtlar ücretsizdir" yazısını paylaştı.

Hattın bu yıl aynı mevkide 5 kez patladığını belirten Muhtar Kayacan, patlayan yerin onarıldığını bu kez başka bir yerde aynı sorunun yaşandığını hatırlattı.

Şans eseri can ve mal kaybının yaşanmadığını söyleyen Kayacan, "Bodrum'a su getiren hatta meydana gelen patlamalar mahallemizde huzur bırakmadı. Bugün de patladı yine bazı evleri su bastı. Yarın veya bu akşam yine patlamayacağının garantisi yok, yüzlerce ton su, can ve mal kaybına da neden olabilir. Bu hat bir an önce ıslah edilmeli, gerekli çalışmalar yapılmalı. Yetkililerin cebinden çıkmayan paralar ve yapılan yanlışlar sonucunda halk bu sorunu yaşıyor. Her hafta başka bir yer patlıyor, yazık kaybolan milli servet. Sanmayın ki yanlıştan dönüldü, yanlış seçilen boruların, aynılarını döşemeye devam edecekler" dedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Avukatlarının Öcalan ile görüşme talebi 673. kez reddedildi

SONRAKİ HABER

İzmir'de ağaçlandırma sahasında yangın çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...