24 Temmuz 2017 18:10

‘Scrabble’ Stockholm’de

Stockholm Bağımsız Film Festivali’nin bu yılki yabancı film kategorisinde Yönetmen Merve Gezen’in filmi 'Scrabble' da yer aldı.

Paylaş

İsveç’in Başkenti Stockholm’de gerçekleşen Stockholm Bağımsız Film Festivali’nin bu yılki yabancı film kategorisinde Yönetmen Merve Gezen’in filmi “Scrabble” da yer aldı.

En önemli bağımsız film festivallerinden biri olan Stockholm Bağımsız Film Festivali’nin yabancı film kategorisinde gösterilen “Scrabble” büyük ilgi gördü.

4 farklı kadın karakterin (CEO, hayat kadını, köylü kadını ve öğrenci) scrabble oyununun başına oturarak her türlü kadının şiddete maruz kaldığını konu alan ve yönetmeninin bu tür sorunların çözülmesi için öncelikle toplumun bilinçlenmesi ve caydırıcı yasaların etkili bir şekilde uygulanması gerektiğinin altını çizdiği filmin başrollerinde ise Janset Paçal, Defne Halman, Kadriye Kenter ve Özge Erdem gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dört kadın oyuncuya filmde Asyak Akınhay ve Cemre Naz Derin adlarında iki çocuk oyuncu da eşlik ediyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Gümüşlük’ten klasik müzik notaları yükselecek

SONRAKİ HABER

DTK'ye yönelik soruşturma kapsamında 4 kişi daha tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...