24 Temmuz 2017 18:03

Avanos Geleneksel Halk Panayırı başladı!

Nevşehir’in Avanos Belediyesi tarafından düzenlenen, 'Avanos geleneksel halk panayırı' başladı.

Paylaş

Nevşehir’in Avanos Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen, “Avanos geleneksel halk panayırı” başladı. Çeşitli ülkelerden sanatçılarının eserlerini tanıttığı etkinlikte, ilçenin özgünlüklerini taşıyan el sanatları, yöresel yiyeceklerle birlikte ressamlar ve sokak müzisyenleri de bulunuyor.

Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan geleneksel halk panayırında Evrensel Basım Yayın kitaplarının standında görüştüğümüz İsmet Türkmen, “Bu yıl hem kitaplara hem etkinliğe büyük bir ilgi olduğunu görüyoruz. Tüm stantlarla birlikte, Evrensel Basım Yayın kitaplarına da yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Emeğin dününün, bugününün ve yarınının kültürünü savunan Evrensel Basım Yayın daima emekçilerin desteğiyle yürüdü, onlara eşlik etti. Bugün de Evrensel Basım Yayın’a yönelik yapılan saldırılara karşı emekçiler yine Evrensel Basım Yayınla dayanışma içerisinde olmalıdır” dedi.

Türkmen, “Avanos halkı için önemli olan 4. Gelenekse Halk Panayırında; işçiler, kadınlar, gençler, köylüler, emekçiler kendilerini görecekleri, kılavuz edinecekleri birçok kitaba ulaşabilirler. Etkinlik sonuna kadar standımız açık olacaktır. Tüm kitapseverleri bekliyoruz” dedi. (Avanos/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Maduro: Barış anlaşmasına hazırım

SONRAKİ HABER

Gümüşlük’ten klasik müzik notaları yükselecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...