24 Temmuz 2017 11:40

Voleybolcu Hülya Erçin vefat etti

Eczacıbaş ve Milli Takım'ın kadın voleybolcularından Hülya Erçin yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak yaşamını yitirdi.

Paylaş

Eczacıbaş ve Milli Takım'ın kadın voleybolcularından Hülya Erçin yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak yaşamını yitirdi.

Eczacıbaş ve Milli Takım'ın kadın voleybolcularından Hülya Erçin yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak yaşamını yitirdi. Kendisi gibi sporcu olan Eczacıbaşı Basketbol Takımı'nın milli oyuncusu Melih Erçin'in eşi olan Hülya Erçin uzun süredir hastalıkla mücadele ediyordu.

Hülya Erçin'in cenazesi yarın Zincirlikuyu Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Hülya Erçin'in hayatını kaybetmesi üzerine eski kulübü Eczavcıbaşı ve Türkiye Voleybol federasyonu baş sağlığı mesajı yayınladı.

ECZACIBAŞI SPOR KULUBÜ: EFSANE KAPTANLARIMIZDAN HÜLYA ERÇİN'İ KAYBETTİK

Mavi-Beyazlı Kulubün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada: "Efsane kaptanlarımızdan Hülya Erçin'i kaybettik' başlığı altında şu metin paylaşıldı: "Eczacıbaşı Spor Kulübü'nün ve Türk kadın voleybolunun unutulmaz isimlerinden Hülya Erçin'i kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesine, sevenlerine ve tüm voleybol camiasına baş sağlığı diliyoruz" denildi. 

‘SEVENLERİNE VE TÜM VOLEYBOL CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ’

Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan ise: "Türk Milli Voleybol Takımı'nın eski oyuncularından ve Eczacıbaşı'nda uzun yıllar oyunculuk, takım kaptanlığı, menajerlik yapan, Türk Voleybolu'nun önemli isimlerinden Hülya (Babalı) Erçin'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hülya Erçin'e Allah'tan rahmet, Babalı ve Erçin ailelerine, yakınlarına, sevenlerine ve tüm voleybol camiasına başsağlığı dileriz" açıklaması yapıldı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Cam silerken 4'üncü kattan düşerek yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Meris Tekstil’de 8 TEKSİF üyesi işten çıkarıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa