24 Temmuz 2017 10:19

İrfan Değirmenci: Anne Ben Artist Oldum

İrfan Değirmenci kendi yazıp oynayacağı tek kişilik oyunla sahneye çıkacak.

Paylaş

16 Nisan’daki cumhurbaşkanlığı referandumuyla ilgili ‘hayır’ oyu vereceğini açıklayan ve bunun üzerine Kanal D tarafından işine son verilen Gazeteci İrfan Değirmenci, sahneye çıkacağını açıkladı. “TV haberciliğine zorunlu bir mola verdim ama aktivistlik baki” diyen İrfan Değirmenci, tek kişilik gösterisiyle izleyenlerin karşısına çıkarak bundan böyle ‘Anne Ben Artist Oldum’ isimli oyunla hikaye anlatacak. Gelişmelerle ilgili Twitter adresinden açıklama yapan Değirmenci, şöyle dedi:

“Toplaşın size bir haber vereceğim. Bu sezon hiçbir kanalda yokum. TV haberciliğine zorunlu bir mola verdim ama aktivistlik baki. Hayatımı TV’de değil sahnelerde sürdüreceğim. Epeydir biriken öykülerimi şarkılar eşliğinde size takdim edeceğim. Annemin de olurunu aldım. Şovumuzun ismi de ‘Anne Ben Artist Oldum’. İki perde müzikli tek kişilik gösteri. Çok eğleneceğiz söz. Dertleşip stres atacağız beraber. Çok heyecanlıyım. ‘Anne Ben Artist Oldum’u ben yazdım, ben oynayacağım. Bu kez patron yok daha doğrusu patron sizsiniz.”

Değirmenci’ye Kanal D’deki haber programında da eşlik eden Ertuğrul Albayrak da oyunlarda destek olacak. İlk oyun ise 15 Ağustos’ta İzmir Karşıyaka’da oynanacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ankara 'terör destekçisi Alman şirketler' listesini çekti

SONRAKİ HABER

Erdoğan'dan Lozan mesajı: Beka mücadelesi yürütüyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...