24 Temmuz 2017 08:10

‘Üç büyükler’de transfer harekatı sürüyor

Süper Lig’de 3 büyük İstanbul takımı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın transfer çalışmaları sürüyor.

Paylaş

Son şampiyon Beşiktaş, Gaziantepspor’un 21 yaşındaki futbolcusu Orkan Çınar’ın transferini Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) bildirdi. Genç yetenek geçtiğimiz yıl küme düşen Gaziantepspor’da 21 maçta 3 gol atmıştı. Günün sürpriz hamlesi ise Fenerbahçe'den geldi. TRT Spor, sarı lacivertlilerin Antalyaspor'un tecrübeli golcüsü Samuel Eto'o ile anlaştığını duyurdu.

BEŞİKTAŞ'TA İLK ADAY NEGREDO

Beşiktaş, golcü transferi için İspanyol Alvaro Negredo için çalışmalarını sürdürüyor. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcunun Valencia’dan bedelsiz kiralanmak istendiği belirtildi. Yıllık 4.2 milyon avro kazanan Negredo için Beşiktaş’ın bu maaşın 3.5 milyon avrosunu karşılamayı düşündüğü aktarılıyor.

Marcelo transferi sonrası stoper arayışına da devam eden Beşiktaş’ta adaylar arasında bulunan 26 yaşındaki Eliaquim Mangala için nabız yoklanıyor.

FENER’DE LİMA VE LUCAS GÜNDEMİ

Forvet ve hücuma dönük orta saha takviyesi hedefleyen Fenerbahçe ise Lucas Lima için ısrarını sürdürüyor. Santos’ta forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusuyla İtalya’nın Inter, İspanya’nın Barcelona kulüplerinin yanı sıra Çin takımlarının da ilgilendiği bildirildi. Lima’nın Çin’den gelen 12 milyon avroluk teklifi kabul etmediği duyuruldu. Lima’nın sözleşmesi Aralık ayında sona erecek.
Öte yandan Arsenal’de menajer Arsene Wenger'in gözden çıkardığı 28 yaşındaki forvet Lucas Perez için eski takımı Deportivo La Coruna’nın devreye girdiği ve 10 yıllık bir kontrat teklif ettiği belirtiliyor.

'ETO'O FENERBAHÇE'DE'

Öte yandan TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe, Antalyaspor'un golcüsü Samuel Eto'o ile anlaşma sağladı. İki kulüp arasındaki görüşmelerin de son noktaya geldiği bildirildi. 36 yaşındaki Kamerunlu golcü Eto'o, Süper Lig'de geçtiğimiz yıl 18 gol kaydetti.

FEGHOULI İÇİN GÜN SAYILIYOR

Transferin en hareketli takımlarından Galatasaray’ın ise Cezayirli Sofiane Feghouli’ye birkaç gün içerisinde imza attırmak istediği ifade ediliyor. West Ham’la 4.5 milyon avro karşılığı anlaşan Galatasaray, Feghouli’yle 4 yıllık sözleşme imzalamak istiyor. Sofiane Feghouli’nin Temsilcisi Ahmet Bulut bu transferin birkaç gün içinde biteceğini söyledi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Hasta tutuklu Nihat Baymiş için ilik aranıyor

SONRAKİ HABER

Gazeteciliğin yargılandığı Cumhuriyet davası başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa