23 Temmuz 2017 13:02

Yeşil Bursa Rallisini Çukurova-Bostancı ikilisi kazandı

42'nci Yeşil Bursa Rallisinin galibi, BC Vision Motorsport adına Skoda Fabia R5 ile yarışan Burak Çukurova-Vedat Bostancı ekibi oldu.

Paylaş

2017 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 4'üncü yarışı olan 42'nci Yeşil Bursa Rallisinin galibi, BC Vision Motorsport adına Skoda Fabia R5 ile yarışan Burak Çukurova-Vedat Bostancı ekibi oldu.

Bursa Otomobil Sporları Kulübü'nun (BOSSEK) Nilüfer Belediyesi ile birlikte düzenlediği rallide 2'nciliği Neo Motorspor adına Peugeot 208 T16 R5 ile Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez, 3'üncülüğü ise BC Vision Motorsport takımından Uğur Soylu-Aras Dinçer elde etti.

Sınıf N’de Mitsubishi Lancer EVO IX ile yarışan Toksport WRT ekibi Menderes Okur-Ufuk Uluocak, Sınıf 4'te Ford Fiesta R2T ile Ford Motorsport Turkey ekibi Ümit Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı ve Sınıf 3'te Renault Clio R3 ile GP Garage MyTeam ekibi Murat Soyçopur-Can Hergüner birinci oldu. 35 yaş üzeri klasik ralli otomobillerin yer aldığı Historic klasmanında ise 1976 model Ford Escort MK II ile Parkur Racing ekibi Burak Türkkan-Onur Aslan zafere ulaştı.

Türkiye Ralli Şampiyonası, 9-10 Eylülde İstanbul Otomobil Sporları Kulübü'nün (İSOK) düzenleyeceği 38'inci İstanbul Rallisi ile devam edecek. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Barış Yarkadaş: Medya en karanlık dönemini yaşıyor

SONRAKİ HABER

Ataşehir'de kağıt deposunda yangın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...