23 Temmuz 2017 10:07

Kılıçdaroğlu’dan Enis Berberoğlu’nun ailesine ziyaret

Enis Berberoğlu'nun ailesini ziyeret eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, beyaz gül ve lilium çiçekleriyle ‘masumiyet’ mesajı verdi.

Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun eşi Oya Berberoğlu’na taziye ziyaretinde bulundu.

Bir süre önce babası Murat Aydın’ı kaybeden Oya - Enis Berberoğlu çiftinin Bakırköy’deki evinde gerçekleşen taziyeye CHP milletvekilleri de eşlik etti. CHP heyetinin ziyaretinde, Berberoğlu çiftinin kızı Dilara Berberoğlu da hazır bulundu.

Yaklaşık bir saat süren taziye ziyaretinde tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun davasının hukuki sürecine ilişkin değerlendirmeler de yapıldı.
 
Taziye ve destek ziyaretinde CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile Berberoğlu’nun avukatı Yiğit Acar da vardı.

Kılıçdaroğlu’nun ziyaret esnasında Oya Berberoğlu’na saflığı ve masumiyeti ifade eden beyaz güllerle birlikte lilium çiçeği getirdiği ve takdim ettiği öğrenildi. (POLİTİKA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

ABD'de park halindeki kamyonda 9 kişi öldü

SONRAKİ HABER

Basın özgürlüğü ödülü tutuklu gazeteci Gökmen Ulu'ya verildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...