23 Temmuz 2017 02:03

Uludağ'da kaybolan 9 yaşındaki çocuk bulundu

Uludağ'a ailesi ile birlikte tatile gelen Yemen asıllı Katar vatandaşı 9 yaşındaki İbrahim Najib El Mansouri kaybolduktan 1 gün sonra bulundu.

Paylaş

Bursa Uludağ'a ailesi ile birlikte günübirlik gelen Yemen asıllı Katar vatandaşı 9 yaşındaki İbrahim Najib El Mansouri, ailesinin yemek yediği sırada kayboldu. 9 yaşınaki çocuk kaybolduğu yere 1 saat yürüme mesafesindeki bir noktada bulundu.

İstanbul'dan Bursa'ya günübirlik tatil için gelen Najib Mansouri, eşi ve 7 çocuğu ile birlikte Uludağ Sarıalan mevkiine geldi. Aile burada gezdikten sonra yemek için bir restorana gitti. Ailenin yemek yediği sırada 9 yaşındaki çocukları İbrahim Najib El Mansouri saat 19.00 sıralarında gezmek için restorandan ayrıldı. Aile yemek yedikten sonra İbrahim'i bulamayınca durum jandarmaya bildirildi. İhbar üzerine olay yerine Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Nilüfer Arama Kurtarma (NAK), AKUT, AFAD,UMKE, Yıldırım Belediyesi Arama Kurtarma, İHH Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi.

Yaklaşık 60 kişilik arama kurtarma ekipleri ikiye ayrılarak aramaya başlarken, ekiplere Jandarma Özel Harekat Timleri termal kamera ile destek verdi. Jandarma ekipleri, iz takip köpeğini devreye sokabilmek için kaybolan çocuğun İstanbul'da kaldığı otelden kıyafetleri getirildi.

ÇOCUK BULUNDU

 Uludağ' da dün kaybolan  Yemen asıllı Katar vatandaşı İbrahim Najib El Mansouri kaybolduğu yerin  1 saat yürüme mesafesi uzaklığında JAK timleri tarafından bulundu .Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi (Bursa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yasemin Çakal: Beni özgürlüğe kadınlar kavuşturdu

SONRAKİ HABER

El Kaide, İdlib'in tamamına hakim oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...