22 Temmuz 2017 23:32

Ziya Halis: Evrensel, baskıya uğrayanların sesi, soluğudur

Eski Çalışma Bakanı ve Diyalog Grubu Üyesi Ziya Halis, Evrensel'in dayanışma kampanyasına destek vererek e-gazeteye abone oldu.

Paylaş

Eski Çalışma Bakanı ve Diyalog Grubu Üyesi Ziya Halis, Evrensel’in 23. yılında başlattığı dayanışma kampanyasına detek vererek Evrensel e-gazeteye abone oldu. Gazetemizin baskıya uğrayanların, özgürlükleri elinden alınanların, tutsakların sesi, soluğu olduğunu söyleyen Halis, “Bu nedenle Evrensel’le dayanışmak gerektiğine inanıyorum” dedi.

Evrensel’in artan baskılara ve sansüre karşı, “Durmadan, susmadan, yorulmadan, rüzgara karşı yürüyoruz... 23 yaşında daha güçlü bir Evrensel için bayiinizden Evrensel alın, e-gazeteye abone olun” çağrısı ile başlattığı kampanyaya destekler, çeşitli çevrelerden isimlerin katılımıyla sürüyor. Kampanyaya katılarak, e-gazeteye abone olan Eski Çalışma Bakanı ve Diyalog Grubu Üyesi Ziya Halis, artan baskılara karşı gazetemize sahip çıkma çağrısı yaptı.

Halis, “Türkiye’de basın özgürlüğü büyük ölçüde ihlal edilmiş durumda. Bir suskunluk ve baskı dönemi yaşıyoruz. Bu dönemde Evrensel gazetesinin demokrasi, özgürlük ve barış çabaları konusunda yaptığı yayınların anlamlı ve önemli olduğunu düşünüyorum. Bu bakımdan Evrensel gazetesinin baskıya uğrayanlar, özgürlükleri elinden alınanlar, tutsakların sesi, soluğu olduğunu düşünüyorum. Evrensel, Türkiye’de muhaliflerin sesi, soluğu oluyor. Yine emekçilerin, emek dünyasının da meselelerinin, sorunlarının takipçisi olduğunu görüyorum ve dolayısıyla Evrensel gazetesi ile dayanışmak gerektiğine inanıyorum” diye konuştu. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Fotoğraf paylaşmadan duramıyoruz

SONRAKİ HABER

Olimpos Gökyüzü ve Bilim Festivali başlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...