16 Temmuz 2012 14:17

Belediye Başkanı artık istifa etmeli

29 Mart 2009 tarihinde yapılan Belediye seçimlerinde Kars’ın alt yapı sorunları çözme vaadiyle iş başına gelen fakat kırk aydır verdiği hiç bir sözü tutamayan, üstelik kenti daha da geriye götüren bir Belediye Başkanı ile yönetiliyoruz ne yazık ki.Belediye festival mi yaparmış diyerek geldiği günde festivaller

Belediye Başkanı artık istifa etmeli
Paylaş
İnan Ercan

Belediye festival mi yaparmış diyerek geldiği günde festivalleri iptal eden, sonra da çark edip yüz milyarlarca parayı festivale harcayan, heykelleri çıplak diye kaldırtan, yıkan, Sanat Merkezini devreden, Belediyeye yük oluyor diye torba yasa kapsamında 296 işçisini başka kurumlara gönderen bunların yerine kendi yandaşlarının işe alındığı sözleşmeli ve taşeron çalışmayı uygulayan ama yinede kentin sokak ve caddelerini bir türlü temizleyemeyen bir yönetimle yönetiliyoruz ne yazık ki.
Belediyenin parası yok deniyor fakat 13 trilyon 245 milyar Belediye Sarayına harcanıyor. Buradan sormak istiyorum Kars’ın Belediye Sarayına mı ihtiyacı var yoksa temizliğe, düzgün yol ve kaldırımlara mı?
Tarih 15 Temmuz 2012 Saat: 11:59.......Saat 13:12 sular halen akmıyor!
30 Ekim 2011 tarihinde 24 saat kesintisiz su vereceğiz Kars’ın 50 yıllık sorununu çözüyoruz sözlerinin üstünden aylar geçti bu sözlerin üstüne defalarca yeni tarihler açıklandı. Son olarak 15 Temmuz 2012 tarihinde hem de saat 11:59 şeklinde saat verilerek yapılan açıklamada su akmazsa dalga geçer gibi özür dileyeceğiz açıklamasının üzerinden yine saatler geçti musluklar yine akmıyor. Özür dileme artık gereğini yap ve  istifa et bence başkan!

*BES Yönetim Kurulu Üyesi

ÖNCEKİ HABER

Kardeş Türkülerle tek yürek

SONRAKİ HABER

Yerel sendikal birlikler ve mücadele

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...