21 Temmuz 2017 23:16

Hakan Atilla, mal varlığını ortaya koyarak kefalet istedi

ABD’de tutuklu bulunan Halkbank CEO'su Mehmet Hakan Atilla, tüm mal varlığını ortaya koyarak kefalet duruşması talep etti.

Paylaş

“ABD’nin İran’a uyguladığı yaptırımları delme” ve “bankacılık dolandırıcılığı” suçlamalarıyla ABD’de Reza Zabbab ile aynı cezaevinde tutuklu bulunan Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, kefalet duruşması talep etti.

17-25 Aralık Yolsuzluk Operasyonları’nın kilit ismi Reza Zarrab ile birlikte yargılanan Atilla’nın avukatı Victor J. Rocco, kefalet duruşması için mahkemeye dilekçe sundu.

Dilekçede iyi hal, itibarı ve tutukluluk süresi göz önünde bulundurularak Atilla’nın kefaletle serbest bırakılması talebinde bulunuldu.

Atilla’nın kefalet için kendisinin ve ailesinin bütün mal varlığını ortaya koyduğu belirtilen dilekçede, tutuksuz yargılanması durumunda New York’tan kesinlikle ayrılmayarak bütün duruşmalara katılacağının teminatı verildi.

Atilla’nın serbest bırakılırsa New York’ta mahkeme yakınlarında bir daire tutacağı kaydedilen dilekçede, Atilla’nın elektronik izleme koşuluyla serbest bırakılması talep edildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Yeni Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders oldu

SONRAKİ HABER

İdo Tatlıses: Kardashianlar gibi reality şov olacağız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...