21 Temmuz 2017 07:56

Galatasaray'da gündem ‘istifa’ ve ‘transfer’

UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde Östersunds'a elenen Galatasaray'da 'istifa' sesleri yükselirken Tudor ise 'transfer' istiyor.

Paylaş

UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turunda İsveç’in Östersunds takımına elenen Galatasaray’da gündem “istifa” ve “transfer”.

Çok sayıda sarı kırmızılı taraftar Dursun Özbek yönetimi ve Teknik Direktör Igor Tudor’a tepkisini “istifa” çağrılarıyla gösteriyor. Hedefteki isimlerden Tudor ise Östersunds maçı sonrası bir basın mensubunun “İstifa edecek misiniz” sorusuna “İstifa etsem hoşunuza gider herhalde?” yanıtını verdi. Yönetimden Tudor aleyhine bir açıklama gelmezken medyaya ise Zenit’ten kovulması sonrası boşta olan Mircea Lucescu ile ilgilenildiğine dair haberler yansıyor.

Maç sonrası açıklamasında takımın yeni kurulduğuna ve Younes Belhanda, Bafetimbi Gomis, Maicon gibi transferlerin tam hazır olmadan sahaya çıktığına dikkat çeken Tudor, iyi bir sezon geçireceklerine inandığını söylemişti.

4 TRANSFER HEDEFLENİYOR

Tudor’un yönetime de yeni transfer taleplerini ilettiği aktarılıyor. Hücumcu bir kanat, sol bek ve orta saha oyuncusu aradığı bilinen Galatasaray’ın 20 gün içerisinde 4 transfer daha yapmak istediği konuşuluyor.

Galatasaray’ın gündemindeki isimlerse West Ham United’dan Sofiane Feghouli(hücumcu kanat), Stoke City’den Giannelli Imbula(orta saha), Roma’dan William Vainqueur(orta saha) ve Villarreal’den Jaume Costa(sol bek).

Orta saha için Juventus’tan Mario Lemina, Kwadwo Asamoah, kanatlar için Schalke’den Yevhen Konoplyanka da adı medyaya yansıyan diğer isimler.

Sarı kırmızılıların yedek kaleci Cenk Gönen’in yerine de Mert Günok ya da Hayrullah Mert Akyüz’le ilgilendiği aktarılıyor.

‘MAYISI BEKLERDİ, ŞİMDİ AĞUSTOSU GÖREMİYOR’

Galatasaray’ın Temmuz ayında Avrupa Kupalarına veda etmesi sonrası spor sayfalarında sert manşetler atıldı. Vatan, “Bir zamanlar Mayısı beklerdi, şimdi Ağustos’u göremiyor”, Habertürk ve Fanatik “Skandal”, Fotomaç “Hüsran”, Hürriyet “Galatasaray pes etti” başlıklarını kullandı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Süryanilere verilen sözler tutulmadı’

SONRAKİ HABER

Merdivenden düşen fabrika işçisi öldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa