21 Temmuz 2017 01:25

Pompalı tüfekle dehşet saçtı: 1 kadın öldü, 5 kişi yaralandı

Adana'daki bir barda müşteriler ile çalışanlar arasında kavga çıktı. Silah ve bıçak kullanılan kavgada bir kadın hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Paylaş

Olay, saat 02.00 sıralarında Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'ndeki bir barın önünde meydana geldi. İddiaya göre, 26 yaşındaki Ahmet Çil ve 43 yaşındaki Muhammet Çil, bar çıkışı henüz bilinmeyen bir nedenle mekan çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine Ahmet Çil ve Muhammet Çil, bıçak ve sopalarla bar çalışanları Hakan Güngör (20), Mehmet Özpolat (35) ve Ahmet Barut'u (20) yaraladı.

Başına aldığı sopa darbesiyle yaralanan Barut, bardaki pompalı tüfeği alarak kalabalığın üzerine 4-5 el ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar Elif Çil'in göğsüne, Ahmet Çil ile Muhammet Çil'in ise bacaklarına isabet etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Ahmet Çil'in eşi olay yerinde ambulans beklendiği sırada sinir krizi geçirdi. Genç kadın, yaralı eşinin yanında polislere olayın nasıl gerçekleştiğini anlatmaya çalıştı. Ağır yaralanan Elif Çil, ambulans ile Adana Devlet Hastanesi'ne, diğer 5 yaralı ise kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Ameliyata alınan Elif Çil, doktorların tüm müdahalesine kurtarılamadı. Hafif yaralanan katil zanlısı Ahmet Barut'un da aralarında bulunduğu 5 kişi, hastanedeki tedavilerinin tamamlanmasının ardından polis tarafından gözaltına alındı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kadıköy'de yangın: Mahalleli sokağa döküldü

SONRAKİ HABER

'OHAL bütün sanat üretiminin sesini kesmeye çalışıyor'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa