19 Temmuz 2017 10:33

185 emniyet müdürü, 53 emniyet amiri emekliliğe sevk edildi

Emniyet Genel Müdürlüğü, 185 emniyet müdürü ile 53 emniyet amirinin emekliliğe sevk edildiğini açıkladı.

Paylaş

Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu ve Merkez Değerlendirme Kurulunca terfileri uygun görülen ve emekliye sevk edilmesi kararlaştırılan Emniyet teşkilatı personeli belirlendi. Genel Müdürlük, rütbe terfi ve emeklilik işlemlerine dair alınan kararları açıklandı. Yüksek Değerlendirme Kurulu tarafından yapılan değerlendirmeye göre, 96 birinci sınıf, 50 ikinci sınıf, 34 üçüncü sınıf, 5 dördüncü sınıf emniyet müdürü ile 53 emniyet amiri emekliye sevk edildi. Sevk kararını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da onayladığı ve yürürlüğe girdiği belirtildi. Karara göre, 94 ikinci sınıf emniyet müdürü birinci sınıf rütbesine, 168 üçüncü sınıf emniyet müdürü ikinci sınıf rütbesine, 191 dördüncü sınıf emniyet müdürü üçüncü sınıf rütbesine, 290 emniyet amiri de dördüncü sınıf emniyet müdürü rütbesine terfi etti.

173 BAŞKOMİSER EMNİYET AMİRİ OLDU

Merkez Değerlendirme Kurulu kararına göre, 173 başkomiser emniyet amirliği rütbesine, 80 komiser başkomiserlik rütbesine ve 224 komiser yardımcısı komiserlik rütbesine terfi ettirildi. (ANKA)

Personel, terfilere sonuçlarına ilişkin bilgileri PolNet sayfasından kullanıcı adı ve şifrelerini girerek öğrenebilecek. (ANKA)
 

ÖNCEKİ HABER

Genel İş üyelerinin ihraç edilmesini protesto etti

SONRAKİ HABER

ODTÜ’de öğrencilere mezuniyet pankartı soruşturması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...