19 Temmuz 2017 02:14

Gıda deposunda yangın çıktı: 3 milyon liralık zarar oluştu

Antep’te, gıda toptancılığı yapılan bir işyerinin deposunda yangın çıktı. 3 milyon liralık hasara yıl açan yangında 3 itfaiye eri de yaralandı.

Paylaş

Antep'in Sanayi Mahallesi’ndeki Gıda Toptancıları Sitesi'nde bulunan bir işyerinde gece geç saatlerde belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Depo kısmında başlayan ve kısa sürede işyerinin tamamını saran alevlerı gören güvenlik görevlileri durumu itfaiye ekipleri ve polise bildirdi.

Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevlerin komşu işyerlerine sıçramaması için çaba harcadı. Gıda ürünlerinin yanı sıra bebek bezi gibi yanıcı maddelerinden bulunduğu işyerindeki yangın itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışması ile kontrol altına alındı. Yangını haber alarak gelen Gıda Toptancıları Sitesi Başkanı Mehmet Çeliktürk, alevlerin komşu işyerlerine sıçramamasıyla büyük bir faciadan dönüldüğünü ifade etti.

Yangına müdahale ederken merdivenden düşen 2 itfaiye eri ile dumandan etkilenen 1 itfaiye eri ise bölgede hazır bekletilen ambulanslarda tedavi edildi. (Antep/DHA)

Yangında yaklaşık 3 milyon liralık zarar meydana geldi.

ÖNCEKİ HABER

Antik kentte jeotermal sondajı yapılmasına tepkiler büyüyor

SONRAKİ HABER

Suudi Arabistan'da çarşaf giymeyen kadın serbest

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...