16 Temmuz 2012 11:57

Ağrı’da feci kaza: Aynı aileden 4 kişi öldü

AĞRI’nın Patnos İlçesi’nde bir kamyon, otomobil ve traktörün karıştığı trafik kazasında aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi de yaralandı.Patnos-Bitlis karayolunun 14. kilometresinde meydana gelen kazada karşı şeritten gelen bir otomobil içinde bulunan Şerif Taşkın (32), Aysel Taşkın (35), Reşit Taşkın, (65) ve Nurcan T

Ağrı’da feci kaza: Aynı aileden 4 kişi öldü
Paylaş

AĞRI’nın Patnos İlçesi’nde bir kamyon, otomobil ve traktörün karıştığı trafik kazasında aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi de yaralandı.

Patnos-Bitlis karayolunun 14. kilometresinde meydana gelen kazada karşı şeritten gelen bir otomobil içinde bulunan Şerif Taşkın (32), Aysel Taşkın (35), Reşit Taşkın, (65) ve Nurcan Taşkın (15) kaza yerinde yaşamını yitirirdi. Kazada aynı aracın içinde bulunan Fırat Taşkın, Aşkın Taşkın, Kader Taşkın, Aslı Taşkın, Melike Taşkın ve Zeynep Taşkın ile traktör şoförü Abdurrahman Sarı ve Önder Sarı da yaralandı. Patnos Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Zeynep Taşkın Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilirken, Aşkın Taşkın ile Kader Taşkın ise Ağrı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. (AĞRI)

ÖNCEKİ HABER

Gözlemci raporu: Katliam değil çatışma

SONRAKİ HABER

Diyarbakır’daki polis vahşeti Meclis gündeminde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa