18 Temmuz 2017 10:44

Eşinin kafatasını kıran koca: Pişmanım

Kadın kendisiyle görüşmek isteyen ayrı yaşayan eşini polise şikayet etti, polis sadece konuşacakmış dedi, kadının kafatası kırıldı.

Paylaş

Eskişehir’de, ayrı yaşadığı eşi N.I.T’nin başını duvara vurduktan sonra üzerine çıkıp defalarca tekmelediği suçlamasıyla 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan 51 yaşındaki A. T., ikinci kez çıktığı hakim karşısında pişman olduğunu söyledi.

18 Aralık 2016’da A.T. eşiyle görüşmek için Eskişehir’e geldi. A.T. ile görüşmek istemeyen anne ve kızı, hemen polise haber verdi. Daha sonra kadın A.T. ile görüşmeyi kabul etti. A.T. sokakta kadının başını bir apartmanın duvarına vurdu. Bir anda yere yığılan eşinin üzerine çıkıp defalarca başını tekmeleyen erkek, yardıma koşanları da yanına yaklaştırmadı. Kafatası kırılan ve ağır yaralanan kadın ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yaklaşık 3 ay yoğun bakımda kalan kadın taburcu edildi. Yakalanan A.T. ise tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Eskişehir 1’inci Ağır ceza Mahkemesi’nde “eşi kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan A.T., bugün ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada aldığı darbeler yüzünden yürümekte zorlanan kadın ve kızları da hazır bulundu. N.I.T. mahkemede verdiği ifadede, “Biz kocamla ayrı yaşıyoruz. Ben zaten Eskişehir’de oturuyordum. Kocam Eskişehir’e geldi. Beraber kahvaltı yaptık. Kahvaltı yapmadan önce polisi aradık. Polis bana kocamın sadece konuşacağını söyledi. Ben de kabul ettim. Kızım bir ara yanımızdan ayrıldı. Daha sonra ne olduğunu hatırlamıyorum. Kendimi hastanede buldum. Şikayetçiyim” dedi.

Tutuklu yargılanan A.T. ise yaptığı savunmasında, “Olaydan sonra eşimi ilk kez şimdi görüyorum. Çok üzgünüm ve pişmanım. Tahliyemi istiyorum. Çocuklarıma ben bakmak istiyorum” diye konuştu.

Mahkeme heyeti, olay yerinde bir güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüleri duruşmada izledikten sonra tanıkların dinlenmesi ve eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 14 Eylül 2017 tarihine ertelerken A.T’nin tutukluluk halinin devamına karar verdi. (Eskişehir/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yüksel’de yine müdahale: 2 gözaltı

SONRAKİ HABER

Ankara'da cami inşaatından düşen işçi yaralandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...