17 Temmuz 2017 13:47

İZDENİZ işçilerinden Erdoğan'a: Tok açın halinden anlamaz

Grevlerinin 6. gününde olan İZDENİZ işçilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'OHAL ve grev' sözleri nedeniyle tepkileri sürüyor.

Paylaş

Grevin 6. gününü geride bırakan İZDENİZ işçileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “OHAL’i grev tehdidi olan yere müdahale için kullanıyoruz” sözlerine tepkili. Türk-İş’e bağlı Türkiye Denizciler Sendikası (TDS) üyesi İZDENİZ işçileri, “Tok açın halinden anlamaz derler. Biz şu anda açız fakat Cumhurbaşkanı tok” dedi.

TDS Şehir Hatları Şubesi İzmir Temsilcisi ve aynı zamanda Konak İskelesinde gişe personeli olan Ali Ekber Yıldırım, “Şu ana kadar olumlu bir adım atılmadı. Gece gündüz çalışıyoruz ve dinlenmeye fırsatı bulamıyoruz, taleplerimizin yerine getirilmesini istiyoruz” dedi. Erdoğan’ın sözlerini hatırlatan Yıldırım, “Kararlı bir adımla mücadelemize devam edeceğiz. Görüşmelerimiz sonuç verene kadar buradayız” diye konuştu.
İşçilerden Tekin Sagun Erdoğan’ın söylemi ile devletin kimin yanında olduğunun bir kez daha açığa çıktığını söyledi. Sagun, “Tok açın halinden anlamaz derler. Biz şu anda açız fakat Cumhurbaşkanı tok. Bu konuşmasına ve düşüncesine kesinlikle katılmıyorum” şeklinde konuştu. Sagun, “Taleplerinin açık olduğunu vurgulayan Sagun, bu talepleri yerine getirilene kadar grevlerini sürdürmekte kararlı olduklarını aktardı” dedi. (İzmir/DİHABER)

ÖNCEKİ HABER

Cinayetin izlerini silen patrona para cezası

SONRAKİ HABER

Şişli Belediyesi'nde ‘sorun çözülecek’ sözü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa