17 Temmuz 2017 11:07

'Demirören'in dostu, Arda Turan'ı yumruklamıştı'

Fatih Terim'in mekan basmasına değinen TFF eski yöneticisi Aşçıoğlu, Arda Turan olayı ve son kavgadaki Demirören bağlantısına dikkat çekti.

Paylaş

Türkiye futbolunu saran şiddet haberlerine bir yenisi daha eklendi. Türkiye Futbol Federasyonu eski yönetim kurulu üyesi Yaşar Aşçıoğlu, "(TFF Başkanı) Yıldırım Demirören'in aile dostu Kerim Bey, Arda Turan'ı bizim kaldığımız otelde yumruklamıştı" sözlerini sarf etti.

Fanatik ve Futbol Arena'ya röportajlar veren Aşçıoğlu, Fatih Terim'in 'mekan basmasına' ilişkin yaptığı değerlendirmede ise şunları söyledi: "Milli Takım Direktörü Fatih Terim ile 2 dönemdir yedek TFF yönetim kurulu üyesi olan Selahattin Aydoğdu'nun kavga ediyor olması, TFF'nin ne kadar kötü yönetildiğinin başka bir göstergesidir. Çünkü Yıldırım Demirören'in yakın arkadaşı olan, kalelerdeki okey arkadaşı Selahattin Aydoğdu'nun bu duruşu, Fatih Hoca'nın bu duruşu, TFF'de ne kadar ekip olmaktan yoksun bir yönetim olduğunun net göstergesidir. "

'ARDA OLAYLARININ FİTİLİNİ BU OLAY YAKTI'

Aşçıoğlu, "Aynı durum Katar'da oldu. Yıldırım Demirören'in aile dostu Kerim Bey, Arda Turan'ı bizim kaldığımız otelde yumruklamıştı ve Demirören, Kerim Bey'e sahip çıkmıştı. Arda olaylarının fitilini yakan da bu olaydı" iddiasında bulundu.

Türkiye, 2022 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Katar ile 13 Kasım 2015'te hazırlık maçı oynamıştı.

Arda Turan, Fanatik'in haberi üzerine yaptığı açıklamada iddiaları yalanlayarak "Bugün basında adımın geçtiği olayın gerçekle alakası yoktur. Kamuoyunun bilgisine." dedi.

CEZA KURULUNA SEVK EDİLMELİLER

Aşçıoğlu, "Kabahat bunlarda değil. Bu rezilliği, rezillikleri görüp bilip istifasını istemeyenlerdir, başta Spor Bakanı (Çağatay Kılıç). Normalde Federasyon'un Fatih hocayı da Selahattin'i de ceza kuruluna sevk etmesi gerekir. Kamuoyunun önünde kavga ettiler çünkü. Hadi mesajla beni sevk edenler etsin de görelim" dedi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

'İşimizi geri istiyoruz' eyleminde polis saç yoldu

SONRAKİ HABER

Fenerbahçe, Şilili Mauricio Isla ile anlaşmaya vardı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...