15 Temmuz 2017 07:26

Çocukların yarı çıplak dans ettirildiği bar kapatıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 10 ve 11 yaşlarındaki çocuklara yarı çıplak dans ettirilen bara 30 gün kapatma cezası verildi

Paylaş

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, 10 yaşındaki B.A. ile 11 yaşındaki H.B.'ye üstü çıplak vaziyette dans ettiren bara, 18 yaşından küçük çocukları içkili mekana aldığı gerekçesiyle 30 gün kapatma cezası verildi.

Olay, geçen 11 Temmuz'da, Ölüdeniz Mahallesi Çarşı Caddesi'nde 52 yaşındaki Selamettin Yılmaz'a ait barda meydana geldi. İngiliz turistlerin yoğun olarak bulunduğu saatte B.A. ile H.B., barın üzerine çıkarak dans etti. Bir tatilci tarafından çekilen çocukların fotoğrafı 'Küçük erkek çocuklar yarı çıplak barın üstünde dans ettiriliyor. Sübyancı müşteriler seyrediyor' notuyla sosyal medyada paylaşıldı. 'Fethiye'de rezalet' başlığı altında hızla yayılan fotoğraflarlar sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

KAPATMA CEZASI VERİLDİ

Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı'nın olaya ilişkin soruşturması devam ederken, kayamakamlık da soruşturma açtı. Bara 18 yaşından küçük çocukları içkili mekana aldıkları gerekçesiyle, 30 gün idari kapatma cezası verildi. Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte bara gelen jandarma, kapatma cezasını işletme sahibi Selamettin Yılmaz'a tebliğ etti. Ekipler daha sonra barın kapılarını mühürleyerek, yola açılan bahçesinin önüne şerit çekti. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Sneijder: Tudor benimle çalışmak istemedi

SONRAKİ HABER

Kyle Walker tarihin en pahalı savunma oyuncusu oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...