14 Temmuz 2017 07:53

Lübnan televizyonu OTV'de canlı yayında 'Suriye' kavgası

Lübnan televizyonu OTV'de yayınlanan programa katılan Esad karşıtı din adamı ve Suriye hükümetine destek veren eski vekil, canlı yayında kavga etti.

Paylaş

Lübnan televizyonu OTV'de geçtiğimiz pazartesi yayınlanan bir tartışma programında canlı yayın esnasında kavga çıktı. Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad yanlısı Ahmet Şlaş ve Esad karşıtı, cihatçı destekçisi din adamı Bilal Dakmak, taraflardan birinin diğerinin IŞİD tarafından öldürülen yakını için taziyeyi reddetmesi üzerine kavgaya tutuştu.

Sputnik'te yer alan habere göre sunucunun, programa konuk olan Esad karşıtı din adamı Bilal Dakmak'a, bir gün önce kuzeni öldürülen eski milletvekili ve Esad'ı destekleyen Ahmet Şlaş'a taziyede bulunmak isteyip istemediğini sorması üzerine tartışma başladı.

Sunucu, Şlaş'a taziyelerini sunduktan sonra Dakmak'a döndü ve kendisinin de Şlaş'a taziyelerini sunmak isteyip istemediğini sordu. Dakmak bu soruya ellerini kavuşturmuş halde 'Suriye'de ölen herkes için taziyelerini sunabileceğini' söyleyerek cevap verdi.

Duyduğu cevaptan hoşlanmayan Şlaş öfkeli bir şekilde "Kardeşim, adam sana basit bir soru soruyor! Bana taziyelerini sunuyor musun, sunmuyor musun?' dedi. Dakmak'tan "Bu senin üzerine vazife değil" cevabını alan Şlaş, bunun üzerine "Ne demek üzerime vazife değil! Nasıl üzerime vazife değil!?" diyerek çıkıştı.

Çok geçmeden karşılıklı hakaret ve küfürlere başlayan ikili, Şlaş'ın oturduğu sandalyeden kalkıp Dakmak'ın üzerine yürümesiyle saniyeler içinde kavgaya tutuştu. Birbirine tekme, yumruk ve çeşitli objeler fırlatarak saldıran konukların öfkesinden sunucu da nasibini aldı. Kavgayı ayırmaya çalışan sunucunun kafasına bardak isabet ederken, tarafları set ekibi güçlükle ayrılabildi.

Memri'nin İngilizce'ye çevirerek Facebook hesabından paylaştığı görüntüler binlerce kişi tarafından izlendi.

(HABER MERKEZİ)

Kaynak: Sputnik

ÖNCEKİ HABER

CHP'den Gülmen ve Özakça için Meclis Araştırması talebi

SONRAKİ HABER

TBMM'deki 15 Temmuz törenine HDP katılmayacak, CHP katılacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...