13 Temmuz 2017 18:08

İntihar şakası ekipleri kızdırdı

Urfa'da bir kadının 'intihar edeceğim' mesajı üzerine harekete geçen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri şaka yaptığını söyleyen kadına tepki gösterdi.

Paylaş

Urfa'da bir kadının arkadaşına ‘İntihar edeceğim’ diye mesaj atması, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi. Ekiplerin balyozla kırmaya çalıştığı kapıyı açan kadın şaka yaptığını söyledi.

Olay, akşam saatlerinde Devteşti Mahallesi'nde yaşandı. Bir kadın, arkadaşına cep telefonundan mesaj atarak, intihar edeceğini söyledi. Arkadaşından gelen mesajla paniğe kapılan kadın, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine verilen adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Zili çalan ekipler, içerden ses alamayınca kapıyı kırıp daireye girmeye karar verdi. Ekiplerin balyozla kırmaya hazırlandığı sırada kapı, kucağında bebeği bulunan S.A. tarafından açıldı. S.A., ekiplere, arkadaşına şaka yaptığını söyledi. Bunun üzerine ekipler, "1 saattir 3 kurum sizi kurtarmak için seferber oldu. Böyle şaka mı olur?" diye kadına tepki gösterip evden ayrıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Maraş'ta çelik fabrikasında yangın çıktı

SONRAKİ HABER

Galatasaray'dan kötü başlangıç

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...