13 Temmuz 2017 17:10

Bursa'da taksiciyi gasbeden şahıs tutuklandı

Bursa İnegöl'de bir taksi şoförünü silahla tehdit ederek 310 TL'sini ve cep telefonunu gasbeden Mehmet G. 37 gün sonra yakalandı.

Paylaş

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bindiği taksinin şoförünü silahla tehdit ettikten sonra üzerindeki 310 TL'sini ve cep telefonunu gasp ettiği öne sürülen Mehmet G., jandarma tarafından 37 gün sonra yakalandı. Taksi şöförü tarafından teşhis edilen şüpheli Mehmet G.,  tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bursa'da geçtiğimiz 4 Haziran günü meydana gelen olayda, Doğu Garajı'na gelen bir kişi, ticari taksi şöförü olan 57 aşındaki Kudret Boralı'ya, İnegöl'de bulunan Mobilyum AVM yakınlarındaki bir inşaat şantiyesine gideceğini söyledi. İddiaya göre İnegöl'ün Şehirler Mahallesi'ne gelindiğinde müşteri olarak araca binen kişi, Boralı'nın başına tabancayı dayayarak, "Silahta 6 mermi bulunuyor. Hepsini sıkarım. Bu karınlıkta cesedini kimse de görmez. Taksiyi kenara çek, cebindeki tüm parayı ve cep telefonunu bana ver" dedi. Kullandığı taksiyi yol kenarına çeken Boralı, cebindeki 310 lira ve cep telefonunu verdi. Gaspçı boş araziye girerek karanlıkta izini kaybettirirken taksi sürücüsü Boralı, yoldan geçen yolcu otobüsündekilerden yardım istedi. Yolcuların telefonla araması sonucu olay yerine gelen jandarma ekipleri boş arazide yaptıkları aramada gaspçıya ulaşamadı.

Özel ekip kuran Bursa İl jandarma Komutanlığı ve İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri inceledikleri güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelinin Merkez Gürsu İlçesi'nde oturan 30 aşındaki Mehmet G. olduğunu belirledi.

Evinde gözaltına alınan ve taksi sürücüsü tarafından teşhis edilen Mehmet G., ifadeki alındıktan sonra "silahlı yağma" suçundan adliyeye çıkartıldı. Mahkemeye çıkartılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine kondu. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yüksel'de polis yine saldırdı, Veli Saçılık gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

Petrol-İş'ten Erdoğan'a yanıt: Grev anayasal bir haktır!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...