12 Temmuz 2017 15:26

Önlü'yle tartışan asker, 'paraya el koymaktan' açığa alınmış

HDP Milletvekili Alican Önlü, kendisine 'vekilim değilsin' diyen başçavuşun 'paraya el koymaktan' açığa alındığını duyurdu.

Paylaş

HDP Milletvekili Alican Önlü, kendisine 'Benim vekilim değilsin' diyen başçavuşun, operasyon düzenlenen bir evde bulunan paraya el koymaktan açığa alındığını ve parayı geri ödeyince göreve iade edildiğini duyurdu.

HDP'li Önlü ile 11 Haziran günü Dersim girişinde yaşadığı tartışma ile gündeme gelen Başçavuş Serdar Can’ın operasyon düzenlenen bir evde bulunan paralara el koymak suçlamasıyla açığa alındığını, parayı geri ödeyince göreve geri alındığını ancak görev yerinin değiştiğini açıkladı.

Alican Önlü, sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda, kendisine “Sen benim vekilim değilsin…”, “…bu bayrak için ölürüm…” diyen Can’ın artık merkezde görev yaptığını belirtti. Önlü’nün tweetleri şöyle:

“Sen benim vekilim değilsin…” “…bu bayrak için ölürüm…” diyen Başçavuş Serdar Can hakkında; Pertek’de, askeri operasyon paraları ve yapılan ev baskınında, evde bulunan paraları çaldığı iddiasıyla hakkında yolsuzluk davası açılmış. Davası halen devam eden Başçavuş önce açığa alınmış, sonrasında paraları geri yatırınca görevine tekrar iade edilmiş. Ancak Başçavuşun görev yeri değiştirilmiş ve Dersim Merkeze gönderilmiş"

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Nasrallah'ın açıklaması sonrası cihatçılara hava saldırısı

SONRAKİ HABER

Pamukkale Üni. eski rektörü hakkında tutuklama istemi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...