15 Temmuz 2012 06:34

Yolcular metrobüslerin önünü kesti

Avcılar metrobüs köprüsünün çökmesi sonucu sefer yapamayan metrobüsler çalışmaya başladı. Avcılar durağında perona inen yolculardan bazıları, metrobüs yolunu trafiğe kapatmak istedi. Yolcularla görevliler arasında tartışma yaşandı.Sabah saatlerinde meydana gelen olay sonrasında yıkılan köprü enkazını

Yolcular metrobüslerin önünü kesti
Paylaş

Avcılar metrobüs köprüsünün çökmesi sonucu sefer yapamayan m
Sabah saatlerinde meydana gelen olay sonrasında yıkılan köprü enkazını kaldırma çalışmaları devam ediyor. Olay nedeniyle D 100 karayolunda hem Beylikdüzü hem de Topkapı istikametinde araç trafiği felç duruma geldi. Bir süre çalışmayan metrobüsler daha sonra Avcılar yan yoldan yolcu almaya başladı.

D 100 karayolunun Topkapı istikametinde bir şerit metrobüslerin kullanması için araç trafiğine kapatıldı. Böylece son durağa kadar gelen metrobüsler, buradan dönüş yapmaya başladı. Ancak metrobüsler Şükrübey durağından itibaren yolcu alıyor.

Bu arada, Avcılar durağında turnikeleri geçen yolculardan bazıları, dönüş yapan metrobüslere binmek istedi. Ancak görevliler, vatandaşları duraktan yolcu alınmayacağını belirterek uyardı. Yolcuların ısrarı üzerine görevliler önce yolcuları bindireceklerini belirtti. Ancak daha sonra hayati tehlike gerekçesiyle yolcular bu duraktan metrobüse bindirilmedi. Bu duruma kızan vatandaşlar, yola inerek metrobüslerin önünü kesti. Görevliler ile yolcular arasında bir süre tartışma yaşandı. Görevlilerin ikazı üzerine yolcular D 100 karayolundan karşıya geçerek yan yoldaki otobüs durağına geçti. İSTANBUL (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Bekaroğlu istifa etti

SONRAKİ HABER

Mardin Cezaevi'nde polisin sert tavrı protesto edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...