11 Temmuz 2017 08:52

Kılıçdaroğlu, 27 gün sonra evine döndü

'Adalet Yürüyüşü'nü geçtiğimiz gün tamamlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'ya karayolu ile döndü. 27 gün sonra evine ulaştı.

Paylaş

Ankara'dan İstanbul'a yaptığı 'Adalet Yürüyüşü'nü geçtiğimiz gün tamamlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 27 gün sonra evine ulaştı. Dönüşü uçak yerine karayolu ile yaptı.

Kılıçdaroğlu, saat 11.00 sıralarında Ataşehir'den haraket etti.

ADAPAZARI'NA UĞRADI, ISLAMA KÖFTE YEDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nün ardından D-100 Karayolu'nu takip ederek makam aracıyla Ankara'ya dönerken Adapazarı'na uğradı. CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'un daveti üzerine Güllük Mahallesi'nde bulunan bir otele gelen Kılıçdaroğlu öğle yemeği yedi. Kılıçdaroğlu'ya yemekte Adapazarı'nın meşhur ıslama köftesi ikram edildi.

Kılıçdaroğlu yemek yedikten sonra otelden ayrılırken vatandaşların isteği üzerine fotoğraf çektirdi.

EVİNE ULAŞTI

Kılıçdaroğlu Ankara'daki evine akşam üstü ulaştı. Kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, "27 gün sonra evime dönüyorum. Evime geldim huzurluyum. E-5 karayolu üzerinden geldim. Yürüdüğüm yerleri bu sefer arabayla geçtim. Bu kadar yolu nasıl yürümüşüm diye zaman zaman arkadaşlarıma sordum. Selamlar Köyü'ne uğradım. Bulak Köyü'ne uğradım. Her iki köyde oturan vatandaşlarımın çayını kahvesini içtim. Hepsini yürekten teşekkür ediyorum. Dolayısıyla eve gelmenin eve kavuşmanın huzuru içindeyim. Umarım benim duyduğum huzuru Türkiye'de ki bütün vatandaşlarım duymuş olur. Zaten bu Adalet Yürüyüşü'nün temel amacı buydu. Hepimiz bu ülkede huzur içinde yaşayalım" diye konuştu. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Fotoğrafçı  Süer, Hevsel’in Kızıl tilkisini belgeledi 

SONRAKİ HABER

Arap basını: Adalet Mitingi Gezi’den beri en kitlesel miting

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...