11 Temmuz 2017 07:57

Akşener’den Kahraman’a tepki: Kutsalınızı nerede bıraktınız?

Meral Akşener, kendisi hakkında 'Meral Kılıçdaroğlu' diyen Meclis Başkanı İsmail Kahraman’a yazdığı mektupla tepki gösterdi.

Paylaş

Meral Akşener, İstanbul’da İş Dünyası Vakfı tarafından verilen iftar yemeğinde Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın kendisi hakkında “Meral Kılıçdaroğlu” dediğini belirterek bir mektup kaleme aldı. Mektubunda, Kahraman için çok sert ifadeler kullanan Akşener, “İftar sofrasında bile böyle bir yakıştırma yapabildiğinize göre İslam sizin üzerinizde sadece bir gömlek, belki bir üniforma” dedi. 

Meral Akşener mektubunda Kahraman’a şöyle dedi “Oruçlu geçirilen uzun bir günün ardından evli barklı, babaanne olan bir kadına yapılan nasıl bir yakıştırmadır bu?

Sizin hiç mu kutsalınız kalmadı?”

Meral Akşener’in mektubu şu şekilde: İstanbul'da İş Dünyası Vakfı tarafından verilen iftar yemeğinde, bir grup ortak tanıdıklarımızın olduğu iftar masasında yapılan sohbet esnasında, adımın geçmesi üzerine “Şu Meral Kılıçdaroğlu mu?” dediğinizi esefle öğrendim. 

Bir kadının soyadının ancak evlilik vasıtası ile değişeceği açık bir gerçek olmasına rağmen, bu kadar alçak ve şerefsiz bir yakıştırmayı yapmış, TBMM Başkanı olmuş ve hayatın yetmiş yedi yılını geride bırakmış bir Belam yapabilirdi. 

İslami bilgilere vakıf olmak, aileden dini terbiye almış olmak, hukuk öğrenimi, hac görevini yapmak, en yüksek makamlarda görev yapmak ve geride bıraktığınız yetmiş yedi yıllık bir ömür görülüyor ki size hiçbir şey kazandırmamış.

Sizinle 28 Şubat döneminde aynı bakanlar kurulunda birlikte görev yapmıştık.

Eşim ile hemşeri olmanız nedeniyle bana ''gelinimiz'' derdiniz.

Anlaşılan siz yüce dinimizin ahlak ve faziletinden bir şey almadığınız gibi, Türk örf ve geleneklerinden de bir nasip almamışsınız.

Mübarek Ramazan ayında, iftar sofrasında bile böyle bir yakıştırma yapabildiğinize göre İslam sizin üzerinizde sadece bir gömlek, belki bir üniforma. Oruçlu geçirilen uzun bir günün ardından evli barklı, babaanne olan bir kadına yapılan nasıl bir yakıştırmadır bu?

Sizin hiç mu kutsalınız kalmadı? Siz kutsallarımızı ne zaman, nerede ve ne karşılığında bıraktınız? (HABER MERKEZİ)


 

ÖNCEKİ HABER

'IŞİD militanları, Bağdadi'nin ölümünü doğruladı' iddiası

SONRAKİ HABER

Yıkıntılar içinde yaşayan Suriyelilere 234 TL fatura

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...